Tre snuppet kort efter røveri

Takket være et hurtigt og godt politiarbejde lykkedes det i aftes kort før midnat at anholde tre unge i alderen 15 til 17 år efter et groft hjemmerøveri mod en enlig kvinde i Store Heddinge, skriver DAGBLADET Køge.

De blev sporet til en lejlighed i byen, hvor de sad med det samlede udbytte omkring sig.
Hjemmerøveriet blev begået omkring klokken 22.15, hvor tre mænd bankede kraftigt på hoveddøren i et hus på Erikstrupvej i udkanten af byen. Husets beboer, en kvinde på 52 år, åbnede forsigtigt døren på klem. Det skulle hun ikke have gjort, for straks pressede en mand døren ind og trængte ind i kvindens hjem. Her truede han med en pistol og forlangte at få kvindes bilnøgler. Hun forklarede, at hun ikke havde bil, hvorefter han straks tog hendes taske og gennemrodede den.
Samtidig kom yderligere to mænd ind i huset. Den ene havde en kniv i hånden og truede også kvinden til at udlevere bilnøglerne. Hun forklarede igen og igen, at hun ikke havde bil. Mændene snuppede kvindes pung, en mobiltelefon der lå på et bord og en pakke cigaretter samt et par handsker, hvorefter de forsvandt fra stedet.
Politiet blev alarmeret, og betjentene i den første patruljevogn valgte at gå lidt rundt i byen. Her observerede de en person, som passede på det signalement den stærkt chokerede kvinde kort forinden havde givet. De fulgte efter ham og så, at han forsvandt ind i en lejlighed i byen. Da betjentene henvendte sig i lejligheden, opholdt der sig tre personer som alle passede på signalementet. Der blev foretaget en ransagning, hvor politiet fandt alle de røvede genstande og derefter foretog anholdelse.
Gerningsmændene til hjemmerøveriet viste sig at være blot 15 til 17 år fra Strøby og Hvalsø. De har under afhøringen hos Midt- og Vestsjællands Politi erkendt røveriet og fremstilles i dag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik