Tre ramt af knivstik under slagsmål ved diskotek

I alt syv personer er anholdt efter slagsmål foran et diskotek i Glostrup, hvor tre blev såret af knivstik.

I alt tre mænd blev såret af knivstik, da et skænderi foran et diskotek i Glostrup ved København søndag morgen udviklede sig til et større slagsmål.

To 25-årige mænd er indlagt på Rigshospitalet til behandling for knivstik, men de er begge udenfor livsfare. Desuden har en 35-årig mand været en tur på skadestuen, efter at han blev stukket i hånden.

Knivene blev trukket, da en gruppe sad på en trappe ved diskoteket Escape på Hovedvejen.

- Nogle andre kommer hen til dem, og det udvikler sig til et skænderi, der igen udvikler sig til et større slagsmål, fortæller vagtchef Peter Grønbek fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

- Det var meget kaotisk, fortsætter han.

Foruden de to mænd, der er indlagt på Rigshospitalet, har politiet anholdt fem personer i forbindelse med slagsmålet - herunder manden, der blev stukket i hånden.

De anholdte er lørdag formiddag ved at blive afhørt af politiet.

- Men ingen af dem er særligt meddelsomme, siger Peter Grønbek.

Heller ikke andre vidner, der overværede slagsmålet har kunnet fortælle politiet, hvem eller hvor mange, der brugte kniv.

- Så vi må forsøge på den lange bane med at studere overvågningsvideoer og andre efterforskningsskridt, siger Peter Grønbek, der forventer, at de anholdte vil blive løsladt efter endt afhøring.

Politiet har fundet en kniv i området ved diskoteket, men ved endnu ikke, om den har været brugt i forbindelse med morgenens slagsmål.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik