Tre mænd fængslet for at købe 175 kilo rockerhash

I april blev seks personer fængslet for at sælge flere hundrede kilo hash. Nu er tre købere sendt bag tremmer.

Tre personer er tirsdag blevet varetægtsfængslet i en stor narkosag, hvor de mistænkes for at have købt i alt 175 kilo hash af personer med relationer til rockermiljøet.

I sagen er seks personer - herunder et medlem af Bandidos - allerede sigtet. De blev anholdt af politiets særlige bandeenhed Task Force Øst midt i april og varetægtsfængslet for salg af 800 kilo hash og mindst fire kilo kokain.

- De tre, som nu er blevet varetægtsfængslet, er efter vores opfattelse aftagere af hashen, siger politikommissær Mikael Smed til Ritzau.

Den ene er sigtet for at have købt 111 kilo hash, mens de to andre sigtes for i forening af have købt 64 kilo, oplyser han.

De tre mænd, der blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør, nægter sig skyldige og afviser at tale med politiet. De er foreløbig varetægtsfængslet i fire uger.

I forbindelse med anholdelserne i april beslaglagde politiet to kilo kokain, 50 kilo hash, en halv million kroner i kontanter samt en del smykker og nogle designermøbler.

Anholdelserne i sagen er hovedsageligt foregået i Nordsjælland, og politiet mener, at der er tale om velorganiseret handel med hash.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik