00:24

Skyderiet fandt sted klokken 20.50 tirsdag aften. Foto: Local Eyes.

Tre mænd fængslet for drabsforsøg: Skød 20-årig i halsen

Tre mænd er onsdag blevet fængslet for drabsforsøg på Amager tirsdag aften.

Tirsdag aften kunne sirenerne igen høres i København. Denne gang var det ikke på Nørrebro, men på på Holmbladsgade på Amager, at der var et skyderi.

En 20-årig mand blev ramt mellem skulderbladene med udgangshul i halsen samt i venstre lår.

Politiet anholdte senere tre mænd ved en tankstation i Brøndby i krydset mellem Vallensbækvej og Folemarksvej på henholdsvis 24, 23 og 19 år.

De blev alle fremstillet i grundlovsforhør onsdag, hvor de var sigtede for drabsforsøg. Her besluttede en dommer at varetægtsfængsle dem alle i 27 dage.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Den 24-årige sigtede nægtede sig skyldig, skriver TV 2. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Uden for livsfare

Den 20-årige mand, der blev ramt af to skud, blev tirsdag aften kørt til behandling på hospitalet. Ved 22-tiden tirsdag oplyste man, at han var på operationsbordet. Onsdag morgen oplyser Københavns Politi, at han er uden for livsfare.

- Han er stabil. Men han er fortsat på hospitalet. 

Den 20-årige mand har ifølge politiet banderelationer. 

Det er kun få dage siden, at der sidst var skyderi i København. Søndag aften blev en tilfældig 39-årig mand ramt af skud i Heimdalsgade på Nørrebro.

København har hen over sommeren været plaget af adskillige skyderier i forbindelse med den verserende bandekonflikt i hovedstaden.

Ifølge TV 2 er der intet i sigtelsen, der peger på, at skyderiet har noget at gøre med den igangværende bandekonflikt mellem Loyal to Familia og andre personer fra Mjølnerparken og Københavns Nordvestkvarter.