Tre mænd fængslet for drabsforsøg: Skød 20-årig i halsen

Tre mænd er onsdag blevet fængslet for drabsforsøg på Amager tirsdag aften.

Tirsdag aften kunne sirenerne igen høres i København. Denne gang var det ikke på Nørrebro, men på på Holmbladsgade på Amager, at der var et skyderi.

En 20-årig mand blev ramt mellem skulderbladene med udgangshul i halsen samt i venstre lår.

Politiet anholdte senere tre mænd ved en tankstation i Brøndby i krydset mellem Vallensbækvej og Folemarksvej på henholdsvis 24, 23 og 19 år.

De blev alle fremstillet i grundlovsforhør onsdag, hvor de var sigtede for drabsforsøg. Her besluttede en dommer at varetægtsfængsle dem alle i 27 dage.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Den 24-årige sigtede nægtede sig skyldig, skriver TV 2. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Uden for livsfare

Den 20-årige mand, der blev ramt af to skud, blev tirsdag aften kørt til behandling på hospitalet. Ved 22-tiden tirsdag oplyste man, at han var på operationsbordet. Onsdag morgen oplyser Københavns Politi, at han er uden for livsfare.

- Han er stabil. Men han er fortsat på hospitalet. 

Den 20-årige mand har ifølge politiet banderelationer. 

Det er kun få dage siden, at der sidst var skyderi i København. Søndag aften blev en tilfældig 39-årig mand ramt af skud i Heimdalsgade på Nørrebro.

København har hen over sommeren været plaget af adskillige skyderier i forbindelse med den verserende bandekonflikt i hovedstaden.

Ifølge TV 2 er der intet i sigtelsen, der peger på, at skyderiet har noget at gøre med den igangværende bandekonflikt mellem Loyal to Familia og andre personer fra Mjølnerparken og Københavns Nordvestkvarter.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik