Tre mænd er anholdt efter skyderi

Tre mænd på 24 år sigtes for at ville dræbe to mænd i Ballerup. De har fået anholdelsen opretholdt i tre døgn.

Politiet har fået tre døgn til at samle beviser mod tre mænd, der sigtes for drabsforsøg på to mænd i Ballerup mandag aften.

De tre mænd, der alle er 24 år, blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. Dommeren ville dog ikke gå med til at fængsle dem, men opretholdt deres anholdelse i tre døgn.

De to mænd sad på en parkeringsplads i en hvid varebil, da tre-fire biler kørte in på parkeringspladsen. Kort efter blev den 25-årige chauffør skudt i den ene arm.

Den 26-årige passager sprang ud og løb om bag bilen. Han forsøgte at flygte, men blev overfaldet med slag og spark og skudt tre gange med en ni-mm-pistol. Han blev ramt i en skulder, arm og den ene kind. Begge ofre er uden for livsfare.

Om motivet til det grove overfald siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi:
- Vi ved det ikke endnu. Det kan være et bandeopgør, noget om narko eller andre ting. Vi har vores anelser, men dem holder vi for os selv, lyder det.

Det vides ikke, om den aktuelle sag kan kædes sammen med en serie skudepisoder i januar i blandt andet Skovlunde, Husum og i Københavns Nordvestkvarter.

Situationen var på kogepunktet blandt en række unge, og i Værebroparken afslørede politiet tre mænd, der gik rundt iført skudsikre veste og bevæbnet med skydevåben.

En storstilet politiaktion i begyndelsen af februar bragte 11 skydevåben for dagen, men indsatsen har altså ikke fjernet alle våben.

På grund af den seneste skudepisode i Ballerup har politiet i øvrigt besluttet at forlænge visitationszonen i Værebroparken i Høje Gladsaxe, Hedegårdsparken i Skovlunde og i Herlev til 2. marts.

Det indebærer, at politiet må stoppe hvem som helst på gaden og tjekke, om de bærer våben.

Politiet vil gerne høre fra vidner, som måtte have bemærket noget i forbindelse med skudepisoden, der fandt sted ved 19-tiden på Baltorpvej ved boligblok 2.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik