Tre mænd dømt - fragtede hash i hestetransporter

Retten i Glostrup har i dag idømt tre mænd fængselsstraffe for besiddelse af 60 kilo hash i en sag, der trækker tråde fra Amager til Norge.

Tre mænd på henholdsvis 28 år, 44 år og 48 år er mandag blevet dømt for at have opbevaret store mængder hash i papkasser i en lille lejlighed på Amager og for derefter at have kørt hashen til Norge i en hestetransporter sammen med yderligere to personer. 

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd blev anholdt den 25. oktober sidste år af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst (SEØ).

Under sagen har to af de tre nu dømte erkendt at have været i besiddelse af sammenlagt 30 kilo hash, men ifølge anklagemyndigheden var mængden af hash langt større, nemlig 120 kilo i alt.

Retten vurderede, at de tre personer har været i besiddelse af seks kasser med 10 kilo hash i hver, det vil sige 60 kilo hash.

Fængsel og konfiskeringer 

Den 28-årige mand fik på den baggrund et år og seks måneders fængsel samt konfiskeret 100.000 kroner. Den 44-årige fik et år og tre måneders fængsel samt konfiskeret 33.000 kroner, mens den 48-årige blev idømt en tillægsstraf på seks måneders fængsel.

Mændene har alle udbedt sig betænkningstid i forhold til, hvorvidt de ønsker at anke dommen til landsretten. 

Sagen mod de to andre personer, som ifølge tiltalen bidrog til transporten af hashen til Norge, bliver behandlet af Retten i Glostrup senere på året.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik