Tre københavnere i finalen om at blive årets bedste kok

Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2018 er fundet. Hovedstaden har repræsentanter med i begge finaler.

Tre kokke og to tjenere fra København er blandt finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2018. 

Søndag klarede tre kokke fra hovedstaden skærene, da 15 finalister blev skåret ned til 10. Det var Kasper Correll Larsen, Restaurant Uformel, Marc Foged Stockmarr, God Smag og Nikolaj Schmidt Skadborg fra Det Danske Kokkelandshold.

Det skriver Horesta i en pressemeddelelse.

På fire timer skulle kokkene lave en forret og en hovedret ud fra en råvarekurv, de fik udleveret. De skulle lave en kold forret med dansk kronhjort og en hovedret med stegt skærising og hummer.

Finalister: Årets Kok 2018

 

Fra 14 til fem

Mens kokkene var i køkkenet, skulle 14 semifinalister i tjenerkonkurrencen dyste om fem pladser i finalen. 

Tjenerne skulle bevise deres talenter i flambering, tranchering, teori, mixologi, sætte vine til menuer, vinidentifikation og servietfoldning.

Her klarede to tjenere fra København sig videre. Det var Kristine Slott Olsen, Restaurant Formel B og
Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder.

Finalisterne skal dyste om titlerne under FoodExpro-messen i Herning næste år.

Finalister: Årets tjener 2018

Årets Kok og Årets Tjener bliver arrangeret i et samarbejde mellem HORESTA og 3F. 

Finalen bliver afholdt d. 18. marts 2018.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

cigaretskodder

Her er de blandt de bedste i Danmark til at skodde smøgerne

Kaffe Karma

playSærlig kaffevogn giver job til udsatte: - Jeg går herfra i bedre humør

sanne salomonsen

Rockmama sælger ud af sin garderobe

Gaveindpakning i stof FB COVER

playCecilie og Karen vil ændre juletradition for at redde 800 tons gavepapir

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere