Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set eller hørt noget i området. Foto: Presse-fotos.dk

Flere kassevogne brændt af i nat

Tre kassevogne blev fredag nat ædt op af flammer. Politiet mener, at brandene er påsat.

Politi og brandvæsen rykkede sent fredag aften ud til en anmeldelse om flere bilbrande ved Lygten nummer 4 på Ydre Nørrebro.

Ifølge Henrik Brix, vagtchef ved Københavns Politi, var tre kassevogne totalt udbrændte på stedet. Der var desuden varmeskader på en fjerde kassevogn samt en varebil.

00:51

Foto: Local Eyes

Luk video

Politiet mener, at brandene er påsat.

- Vi har fundet nogle spor, der gør, at vi mener, de er påsat. Men jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det er, siger Henrik Brix til TV 2 Lorry.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set eller hørt noget i området før og omkring klokken 23:20, som var det tidspunkt, hvor anmeldelsen indløb.

- Der er ikke blevet set nogle personer derude, så vi opfordrer folk til at kontakte os, hvis de har oplysninger, siger vagtchefen.

Læs også DF raser efter endnu flere bilbrande: Vil have minister på banen

To bilbrande på under to døgn

I slutningen af august og starten af september var København plaget af adskillige påsatte bilbrande, som trak mange overskrifter i dagspressen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 23.20. Foto: Presse-fotos.dk

Antallet af bilbrande har siden været dalende, men ifølge vagtchef Henrik Brix var der så sent som natten til fredag to bilbrande på Hørhusvej på Amager i den anden ende af byen.

Det er dog endnu uvist, om brandene på Amager var påsat, fortæller vagtchefen.

- Det blusser op på fra tid til anden, hvis man kan tillade sig at bruge sådan en floskel, siger Henrik Brix.