Tre drenge fængslet for to bankrøverier

Tre drenge er fængslet for to bankrøverier på Amager. Røverierne skete samtidig, men politiet vil foreløbig ikke kæde dem sammen.

To drenge på 17-år er varetægtsfængslet i 13 dage, sigtet for onsdagens røveri mod Danske Bank på Amagerbrogade 105 på Amager. Under røveriet truede de med en pistol og en kniv personalet til at udlevere 85.100 kroner.

En 16-årig dreng blev også fremstillet i Dommervagten, ligeledes sigtet for et bankrøveri onsdag. Det gik ud over Amagerbanken på Amagerbrogade 112. Her blev personalet truet med en kniv og frarøvet 37.300 kroner.

De to banker ligger lige over for hinanden, og røverne flygtede på nøjagtigt samme tid fra bankerne efter endt udåd. Ydermere tog de alle tre flugten ad Tyrolsgade.

Røverierne havde et tredje træk til fælles: de unge røvere blev forfulgt, indhentet og tilbageholdt af personale fra de to banker og andre vidner.

Fremgangsmåden, tidspunktet og flugtretningen kunne tyde på, at de var sammen om de to røverier, men det er politiet ikke sikker på. Derfor er den 16-årige udelukkende sigtet for røveriet mod Amagerbanken, og de to 17-årige for røveriet mod Danske Bank.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

nathalie voral og nino

playNathalie frygter afslag på julehjælp: ”Så skal vi nok leve af pasta de næste par måneder"

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

efterladt speedbåd

Nogen har efterladt en speedbåd i Skovshoved Havn – og andet interessant fra hittegodslisten

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere