Tre brødre er fængslet for drab på 22-årig i Hvidovre

Hærværk på en bil kostede sent tirsdag aften en ung mand livet. Tre brødre er nu fængslet for drabet.

Tre brødre på 26, 32 og 36 år er i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet fængslet i fire uger, sigtet for drabet på en 22-årig mand sent tirsdag aften.

Læs også: Knvidrab i Hvidovre

Den unge mand mistede livet efter et opgør mellem to grupper i Hvidovre.

- Vi ved, at to grupper af unge mennesker har været oppe at toppes.

- Der bliver brugt forskellige slagvåben og værktøj, og de slår på hinanden, og så der en, der bliver stukket med en kniv, fortalte vagtchef Per Hansen fra Københavns Vestegns Politi tidligere på dagen til Ritzau.

Den unge mand blev stukket i ryggen, og han blev bragt til skadestuen i Hvidovre med hjertestop. Her måtte lægerne opgive at redde hans liv.

Knivstikkeriet fandt sted ved Trædrejerporten kort før midnat. Ifølge politiet var omkring 10-15 mennesker kommet i tumult med hinanden på grund af hærværk på en bil.

Den københavnske Vestegn har igennem de seneste måneder været ramt af en række banderelaterede episoder, men vagtchefen afviser, at drabet har forbindelse til den verserende konflikt.

De tre brødre blev anholdt på Brøndbyøster Boulevard ikke langt fra gerningsstedet.

Da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst nærmere om brødrenes forklaring. Ifølge eb.dk erkender de dog at have været i slagsmål, men nægter drab.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik