00:30

Video: alarm112danmark.dk

Tre bilbrande på Vestegnen i nat

På to timer blev fire biler sat i brand natten til 2. påskedag. Politiet har ingen spor i sagerne, der ikke betragtes som forbundne.

Brandfolkene i vores sendeområde har haft nok at se til i løbet af natten.

I hele fire tilfælde blev der sat ild på biler.

Først var den gal på Bymuren i Avedøre, hvor Hovedstadens Beredskab måtte rykke ud klokken 23.46. Her var en knust ruse i den ene bil, mens den anden bil var parkeret. Her forsøgte ukendte gerningsmænd at brænde to biler af. Begge blev slukket.

En halv time senere var den gal igen. Denne gang 20 km derfra. På Hjortespringvej i Herlev rykkede Beredskab Øst ud til en bilbrand klokken 00.18. Den blev slukket med skum, oplyser beredskabet.

Læs også 10 bilbrande har plaget hovedstadsområdet i weekenden

- Det ser underligt ud

Klokken 1.19 fik Hovedstadens Beredskab melding om endnu en bilbrand. Denne gang på Højkær i Brøndbyøster, hvor branden også blev slukket umiddelbart.

Hos Københavns Vestegns Politi efterforsker man brandene som påsatte, men arbejder ikke med en teori om at gerningsmændene er de samme.

- Brandene er sket er så langt fra hinanden, at vi kan ikke se nogen sammenhæng mellem dem. Men det ser selvfølgelig underligt ud, at der er tre samme nat, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Kim Madsen, til TV 2 Lorry.

Læs også 17-årig sporløst forsvundet: Forsvandt fra sin egen fest

Efterlyser vidner

Politiet har sikret spor på alle tre gerningssteder, men har ikke set nogen personer i områderne.

- Har nogen set noget, vil vi meget gerne høre fra dem, siger Kim Madsen.

Københavns Vestegns Politi kan træffes på telefon 114.