Tre anmeldelser om børnelokkere før borgermøde i aftes

Efter de nye tilfælde, vil politiet nu intensivere efterforskningen.

Mandag aften har Midt- og Vestjællands Politi modtaget yderligere tre anmeldelser om børnelokkere i  Jyllinge.

HAR DU SET NOGET?

Har du set noget mistænkeligt i Jyllinge eller Gundsølille mandag aften, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

Det skete umiddelbart før politiet holdt borgermøde på Jyllinge Skole om netop børnelokkere i området. Cirka 500 bekymrede forældre deltog i mødet.

Klokken 16.57 anmeldte forældre fra Jyllinge, at deres 12-årige søn få minutter forinden havde mødt en fremmed mand, der lokkede ham med slik. Drengen cyklede ad Kløvervej, da en mand steg ud af en hvid varebil, der var standset på Rugvej. Drengen afslog og skyndte sig at cykle hjem.

Mistænkelig bil på p-pladsen

Manden beskrives som 30-50 år, med mørk stemme, dansktalende, iført sort elefanthue og sort kasket med blåt mærke. Varebilen blev beskrevet som hvid med vandrette sorte striber. Politiet skriver i sin døgnrapport, at en eftersøgning i området ikke gav noget resultat. Både manden og bilen var væk.

Også ved Lindebjergskolen i Gundsølille sydøst for Jyllinge blev en maskeret mand observeret af både børn og en voksen, skriver Dagbladet Sjællandske.

Kort før borgermødet gik i gang sås en hvid kassebil med en muligvis mandlig chauffør på parkeringspladsen. Bilen kørte dog hurtigt igen, skriver avisen.

Politiet skruer bissen på

Midt- og Vestsjællands Politi tager sagen meget alvorligt, understreger man i en pressemeddelelse.

- Politiet intensiverer nu efterforskningen i de modtagne anmeldelser, hvor efterforskerne forsøger at finde en eventuel sammenhæng i sagerne med henblik på at få identificeret den eller de personer, som ifølge børnene har forsøgt at lokke dem med forskellige ting.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik