Tre angribermål gør ikke Jacobs tilfreds

FCK's tre angribere scorede mod AaB, men træner Ariël Jacobs vil have flere valgmuligheder i front.

Dame N'Doye rejste fra FC København onsdag, men det så i første omgang ikke ud til at få den store indflydelse.

For i lørdagens kamp mod AaB scorede alle de truppens tre resterende angribere, Cesar Santin, Mustafa Abdellaoue og Andreas Cornelius, da FCK slog nordjyderne 3-0.

- Det er altid rart, at angriberne scorer tre mål, men de skulle også have scoret sidste weekend, så havde vi haft to point mere.

- Og jeg vil ikke sige, at jeg er tilfreds, for så vil klubben måske ikke købe en anden angriber, og fraværet af N'Doye er helt sikkert et problem, siger Ariël Jacobs.

Måske ligger løsningen lige for i 19-årige Andreas Cornelius. Han er stor, 1,93 meter høj, kropsstærk og en fighter, der i sin første kamp fra start noterede sig for sin anden superligatræffer.

- Det føles godt, og det er vigtigt at vise, at jeg også kan være med fra start, siger den uimponerede Cornelius, der først blev en fast del af Superliga-truppen fra denne sæson.

- Jeg prøver på ikke at gøre det for alvorligt. Jeg ser det bare som en ganske almindelig fodboldkamp for sjov, så kan det ikke gå så galt. Og det ville være dejligt at starte inde igen på onsdag, lyder håbet.

Ariël Jacobs siger om Cornelius, at "det er vigtigt, at han gør fremskridt, og han er ivrig for at lære og har et godt hoved på skuldrene". Og Cesar Santin, der nu er Superliga-topscorer med tre mål, er enig.

- Han er stærk, han lægger bolden godt af, han er, hvor han skal være, og han scorede, hvilket er det vigtigste.

- Men han har brug for mere spilletid, før vi kan sammenligne med N'Doye, lyder det fra Cesar Santin.

Fra lørdagens modstander AaB har Nicklas Helenius været nævnt som et bud på N'Doyes afløser. Men sidste sæsons næstbedste målskytte i superligaen styrkede ikke sit kandidatur i Parken.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik