Travlhed rammer Københavns Lufthavne

Flere indenrigspassagerer får nu passagertallet til at vokse kolossalt i Københavns Lufthavne. Selskabet opjusterer forventningerne til årets resultat.

Københavns Lufthavne har haft det travleste kvartal nogensinde. I 3. kvartal havde lufthavnen mere end 6,3 millioner passagerer, oplyser selskabet. Samlet steg passagerantallet i årets ni første måneder med 8,2 procent.

Det er især flere rejsende på indenrigsruterne, der har trukket væksten. I årets første ni måneder er antallet af indenrigspassagerer steget med 23,1 procent i forhold til de første ni måneder i 2009.

Også antallet af udenrigs- og transferpassagerer er steget i forhold til samme periode i fjor. Det skyldes blandt andet væksten i antallet af europæiske og interkontinentale ruter samt flere frekvenser på en række europæiske ruter.

- Vores vækst gennem årets første ni måneder betyder, at Københavns Lufthavn er en af de europæiske storlufthavne med stærkest vækst i år, siger lufthavnens økonomidirektør, Per Madsen.

Samlet betyder det, at Københavns Lufthavne opjusterer forventningerne til indtjeningen i 2010. Resultat før skat forventes at vokse med 15 procent i forhold til 2009, hvor det landede på 819 millioner kroner

Den justerede forventning er baseret på en fortsat forbedring af verdensøkonomien, oplyser selskabet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik