Tragedie: To ældre kvinder dræbt under biljagt

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har overtaget sagen, som kostede to ældre kvinder livet

En voldsom biljagt i Valby Parken ved København har kostet to ældre kvinder livet. Det oplyser Den Uafhængige Politiklagemyndighed i en pressemeddelelse.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed blev i går  ca. kl. 16.45, af Københavns Politi underrettet om, at der forinden havde været et alvorligt færdselsuheld ved Valby Parken i forbindelse med politiets eftersættelse af et formodet brugsstjålet køretøj. Ved færdselsuheldet havde det eftersatte køretøj påkørt to ældre kvinder, der var kommet gående i området. Det er efterfølgende oplyst, at begge kvinder er afgået ved døden som følge af deres kvæstelser.

Politiklagemyndigheden  iværksatte - på baggrund af underretningen - straks en efterforskning af episoden, og der blev sendt efterforskere til stedet.

Se flere billeder og video fra Local Eyes her.

Politiklagemyndigheden behandler sagen efter bestemmelsen om 'udrykningssager' i retsplejelovens paragraf 1020 a, stk. 2. Efter denne bestemmelse iværksætter Politiklagemyndigheden efterforskning, når en person er afgået ved døden eller er kommet alvorligt til skade som følge af politiets indgriben, eller mens den pågældende var i politiets varetægt.

Ifølge flere medier var det to unge drenge, der sad i den bil, der blev jagtet af politiet. Biljagten fandt sted i Valbyparken på stisystemer, der er fyldt med legende børn, løbere og folk på picnic. Bilens chauffør - en teenager - er anholdt sammen med en jævnaldrende medpassager.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik