Trafikoffer efterlyser vidne til otte år gammelt uheld

Filip Rosenaa blev kørt ned på Vesterbro for otte år siden. En uventet drejning i sagen får ham nu til at efterlyse kvinden, der hjalp ham efter uheldet.

For otte år siden cyklede Filip Rosenaa på Sønder Boulevard, da hans liv pludselig blev vendt op og ned.

En taxa kørte ud fra en sidegade uden at bremse og ramte ham, så han blev slynget op på køleren og hen ad jorden. Det skriver KBH.dk.

På grund af chok og smerter i kroppen var Filip Rosenaa selv optaget af hurtigt at komme væk fra ulykken, men en kvindelig cyklist blandede sig.

Hun havde set ulykken, og forklarede til Filip Rosenaa, at hun selv havde været udsat for noget lignende, og at det var meget vigtigt at få bilistens kontaktoplysninger.

Derfor insisterede hun - på Filips vegne og til Filips held - på at taxachaufføren skulle give sine oplysninger, hvilket han efter lidt diskussion endte med at gøre.

Kæmper med smerter dagligt

Desværre for Filip slap han ikke kun med skrækken. Tiden efter ulykken skulle nemlig vise, at han, udover en hjernerystelse som stadig medfører kronisk hovedpine, også har fået piskesmæld og en prolaps i lænden.

- Jeg har stort set smerter i det meste af min krop hver dag og får metadon og morfinpræparater. Det har ødelagt mit liv, siger han til KBH.dk.

Da ulykken skete i 2010 læste Filip til psykolog og manglede blot at aflevere sit speciale, men på grund af ulykken, lykkedes det først at aflevere det i marts 2017. Og han kommer aldrig til at få et normalt arbejdsliv.

Chauffør ændrer forklaring

Filip Rosenaa og taxachaufførens daværende forsikringsselskab indgik forlig i sagen for fem år siden, men nu ser den ud til at være åbnet igen.

I hvert fald har Filip Rosenaa modtaget en besked fra taxachaufførens nye forsikringsselskab, om at taxachaufføren hævder aldrig at have påkørt Filip i januar 2010.

- Min første reaktion var "Åh nej!". Nu skal jeg til at kæmpe mod nogen, der er endnu større, siger Filip Rosenaa til TV 2 Lorry.

Det betyder, at spørgsmålet om hvorvidt Filip Rosenaa skal kompenseres for sin manglende arbejdsevne, nu er åbent.

Til stor ærgrelse for Filip, der aldrig fik den hjælpende kvindes kontaktoplysninger, og den dag i dag derfor ikke har noget vidne, der kan bakke hans historie op.

Søger efter vidne på Facebook

Filip Rosenaa oprettet en Facebook-side, hvor han nu efterlyser kvinden.

Han husker hende som værende i slutningen af 20'erne, i 30'erne eller i 40'erne, og mener, der måske var et barnesæde på hendes cykel.

- Hele min fremtid er jo på spil. Hvis jeg kan finde hende, og hun vil hjælpe mig igen, så kan hun gøre en meget stor forskel i mit liv. Det kan jo endeligt bevise, at jeg ikke bare finder på det, siger Filip Rosenaa til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik