Trafikeret område på Frederiksberg oversvømmet

Området omkring Falkoner Allé på Frederiksberg er ramt af en mindre oversvømmelse, som skyldes et brud på en vandledning og en menneskelig fejl.

Det kan være svært at vide, at man skal huske gummistøvlerne, når det ikke har regnet.

Ikke desto mindre er det lige nu situationen ved området omkring Howitzvej og Falkoner Allé på Frederiksberg, hvor der er gået hul på en vandledning. Det kan derfor ligne, at der lige har været et skybrud ud fra vandstanden på vejene. 

Frederiksberg Forsyning oplyser nu til TV 2 Lorry, at de har lokaliseret fejlen og er i gang med at løse problemet. De blev opmærksomme på uheldet omkring kl. 13.30. 

 
 
Foto: Stine Sylvestersen - TV 2 Lorry

- Vi opdager hurtigt fejlen. Ud fra tallene på vores skærme kan vi se, at trykket falder, og så er det bare med at komme i gang og lokalisere problemet. Nu har vi fået lukket vandet i ledningen, og så skal vi have lappet ledningen sammen igen, siger Lotte Lindboe, kommunikationsmedarbejder hos Frederiksberg Forsyning. 

Uheldig skovl 

Ifølge specialarbejder hos Frederiksberg Kommune, Jimmy Kjærbo, var det arbejdet med en skovl, der var skyld i bruddet på vandledning. 

- Jeg har en makker, som ikke helt stolt af situationen, fortæller han til TV 2 Lorrys reporter på stedet. 

Specialarbejderne var i gang med et større gravearbejde i krydset Falkoner Allé og Howitzvej, da skovlen gled og slog hul på det blotlagte vandrør.

 
 
Foto: Lone K. Silberbrandt - TV 2 Lorry

Derfor har man været nødt til at tilkalde Frederiksberg Forsyning, så vandet kunne blive afbrud i en fart. 

Frederiksberg Forsyning oplyser, at man som beboer i området vil kunne opleve stå uden vand i det næste stykke tid eller opleve et nedsat vandtryk. 

Beboerne i området skal forvente at få en sms fra forsyningsselskabet, der vil informere om situationen. 
 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik