Træner tilstår befamlinger

En 53-årig tidligere bueskyttetræner brød ifølge Frederiksborg Amts Avis ud i gråd, da han delvist indrømmede to anklagepunkter i en sag om blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgang med syv drenge, han trænede i Helsinge Bueskytteklub.

- Så ved jeg ikke, hvad der skete, men der skete noget, der ikke skulle ske, udbrød den anklagede i grådfyldte bølger i Retten i Helsingør, da han erkendte at have befamlet en af de syv drenge, sagen handler om, i et telt på en træningstur.

Fra anklagebænken i det store retslokale redegjorde bueskyttetræneren nødtvungent for, at han havde haft hånden nede i drengens underbukser, mens de lå under trænerens tæppe, og havde kørt hånden frem og tilbage.

Han erkendte også, at han efter træningslejren befamlede drengen i skridtet op mod en håndfuld gange i forbindelse med individuelle træningstimer. Her lå drengen med hovedet i tiltaltes skød og spillede på sin mobiltelefon og ventede på at blive hentet, mens befamlingen fandt sted. Noget drengen ifølge den tiltalte ignorerede.

- Jeg har haft hånden på brystet og maven, og det er sket et par gange, at hånden er kommet lidt længere ned, sagde den anklagede mens gråden igen trængte sig på i hans forklaring, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I et andet anklagepunkt berettede den tidligere træner også om, at han sæbede en 8-10 år gammel dreng ind fra top til tå i badet på en lejr, fordi drengen havde tisset i sengen og bad om hjælp. En episode den 53-årige fortalte, at han orienterede andre voksne på turen om, inden han gik ud på badeværelset.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere