Topscorer Marcondes afgør afskedskamp for FC Nordsjælland

Emiliano Marcondes scorede to mål i sin afskedskamp for FC Nordsjælland, der slog Hobro med 3-2.

Der blev uddelt blomster til Emiliano Marcondes, Patrick Mtiliga og Pascal Gregor, der alle spillede deres sidste kamp for FC Nordsjælland søndag.

Marcondes gengældte gestussen og var med to mål stærkt medvirkende til, at FCN vandt 3-2 hjemme over Hobro på Right to Dream Park i Alka Superligaen.

Med sejren kan FCN gå på vinterpause på tredjepladsen med 39 point for 19 kampe, mens Hobro runder efteråret af med 27 point i 19 kampe.

Emiliano Marcondes har været dominerende i Superligaen i denne sæson, hvor han med 17 sæsonmål fører topscorerlisten efter søndagens opgør.

Hans gode præstationer allerede tidligt på efteråret sikrede ham et vinterskifte til Brentford i den næstbedste engelske række.

Anfører Patrick Mtiliga spillede ligeledes sin sidste kamp i FCN-trøjen. Hermed er seks et halvt år i FCN slut for Mtiliga, der stiller støvlerne på hylden.

Afskeden fik ikke den bedste start, da Hobro trods overvægt i boldbesiddelsen hos FC Nordsjælland bragte sig foran efter 22 minutter, hvor Quincy Antipas flot sendte Vito Hammershøy-Mistratis flade indlæg ind bag hjemmeholdets Alex Runarsson.

Under ti minutter senere bragte Superligaens topscorer, Emiliano Marcondes, balance i regnskabet, da han med en flad afslutning fangede Hobros målmand, Jesper Rask, på det forkerte ben.

Selv samme Marcondes var manden, der skød FCN i front, da han sikkert omsatte et straffespark begået mod ham selv til mål efter 62 minutter spil.

Hobro bragte spænding tilbage i kampen efter 72 minutter, da Quincy Antipas flot lobbede bolden over Alex Runarsson, men tættere på kom Hobro ikke.

Dermed tager FCN 12. sejr af 19 mulige i efteråret. FCN vender tilbage til Superligaen med et opgør ude mod Sønderjyske 11. februar.