Topopgør mellem FCM og FCK er aflyst

Søndagens topopgør mellem FC Midtjylland og FC København i Herning er aflyst.

Søndagens topopgør i Alka Superligaen i Herning mellem FC Midtjylland og FC København er aflyst af sikkerhedsmæssige årsager.

FC Midtjylland oplyser på sin hjemmeside, at aflysningen skyldes det stormvej, der har ramt Jylland.

- Eftersom vi som arrangørklub ikke kan få garanti for spillernes og publikums sikkerhed under kampen, har vi ikke anden mulighed end at aflyse, siger FCM-formand, Rasmus Ankersen, til hjemmesiden.

- Vi risikerer, at vindstødene af orkanstyrke med vindhastigheder på op til 34 meter i sekundet kan få reklameskilte, højttalere og lamper til at falde ned over publikum.

- Den risiko kan vi ikke leve med, og derfor har vi desværre ikke andet valg end at aflyse, forklarer Ankersen.

FCK-målmand Stephan Andersen har på Twitter lagt et foto op, hvor han står i øsende regnvejr på MCH Arena. Under billedet skriver han:

- Har tjekket banen i Herning - den er våd, for det øser ned lige nu!

FCK-spillerne rejser med det samme tilbage til hovedstaden. Selv om FCK-lejren ærgrer sig, så er der forståelse for beslutningen.

- Alle er naturligvis skuffede og ærgerlige, men sikkerheden er og bliver det vigtigste, så det respekterer vi naturligvis. Spillerne haster nu hjem til København, inden broerne lukker, skriver FCK på sin hjemmeside.

- Vi er særligt kede af det for vores cirka 900 fans, der havde taget turen herover, og som nu må vende hjem. Vi håber, at I kommer hjem i god behold, lyder det.

Kampen var planlagt til at blive spillet klokken 18.00. Det er endnu uvist, hvornår den udsatte topkamp skal spilles.

FCK topper Superligaen med 32 point. FC Midtjylland har på andenpladsen et point færre end FCK.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik