Top-tennis i Farum næste år

Med tennisspilleren Caroline Wozniacki som nummer otte på verdensranglisten er interessen stor for at få WTA-touren, den højest rangerende internationale tennis-turnering for kvinder, til at gøre stop i Danmark.

Sportsmanagementfirmaet Nordic Sports Group (NSG) har nu fået licens til at afvikle en WTA-turnering på dansk grund de næste ni år, forudsat at firmaet kan få økonomien til at hænge sammen. NSG har allerede sikret sig, at Caroline Wozniacki vil deltage i turneringen, som planlægges afviklet i Farum Arena over 10 dage med deltagelse af 75 topspillere og med en præmiesum på 220.000 US Dollars, skriver Frederiksborg Amts Avis, mandag.
NSG er i tæt samarbejde med blandt andre Wonderful Copenhagen og TV2 om turneringen, der er kommet et skridt nærmere, efter at forretningsudvalget i Region Hovedstaden netop har anbefalet, at turneringen i 2010 får et tilskud på én million kroner. Også Furesø Kommune har givet støtte og tilsagn om betaling af lejen af Farum Arena, oplyser NSG i sin ansøgning til Region Hovedstaden. Budgettet for næste års turnering er på cirka syv millioner kroner. Turneringen i Farum ventes at blive holdt i foråret under navnet »Danish Open 2010«.
NSG stod også bag Danish Open 2008 i Odense og bag den opvisningskamp, som Caroline Wozniacki spillede mod den olympiske guldvinder Elena Dementieva i april i år. Farum Arena har plads til 2600 tilskuere og arrangørerne budgetterer med 25.000 tilskuere til turneringen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

julefrokost

Hårdt pressede restauranter: Ni ud af ti julefrokoster i år er aflyst

Gadehavegård, Ibrahim El-Khatib

play”Det er ligegyldigt, at vi er røget af ghettolisten. Skaden er sket”

Bispeparken

playFandt 22 beboere med uddannelse fra udlandet - nu ryger boligområde af ghettoliste

20191202-185853-5-1920x1279we

playHer er den nye ghettoliste - halvt så mange ghettoer i hovedstadsområdet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere