Toget kører igen

Myldretidstrafikken mandag morgen med S-togene i København er nu sikret. S-togene kører igen mellem Østerport og Hovedbanegården.

Fire dages reparationer har nu båret frugt. S-togene kan igen køre i København mellem Østerport og Hovedbanegården, og driften vil gradvis blive normal, oplyser Banedanmark.

S-togene og passagererne har siden torsdag ikke kunne komme videre fra Østerport til Hovedbanegården over Nørreport og Vesterport. Og det skabte kaos både torsdag og fredag, hvor der i stedet blev sat togbusser ind.

Det var omfattende ødelæggelser på kørestrømsanlægget, der satte togene ude af drift. Og Banedanmark har været på overarbejde. Men søndag klokken 12 begyndte de første S-tog at køre på strækningen igen.

- Skaderne har været meget komplicerede og omfattende, og vi har arbejdet i døgndrift for at få genetableret kørestrømsanlægget, siger områdechef i Banedanmark Søren Boysen i en meddelelse.

Søren Boysen oplyser, at banen nu er helt klar til myldretidstrafikken mandag morgen.

At det har taget flere dage at udbedre skaden skyldes, at det har været et af de værste uheld med nedrivning af køreledning i mange år. Nedrivningen skete over en lang strækning og skaderne var meget omfattende.

I DSB S-tog siger salgsdirektør Niklas Marschall, at man gradvis starter op igen med S-togtrafikken.

- Vi indsætter én linje ad gangen, og jeg forventer, at vi kører i fuldt omfang fra mandag morgen, lyder det fra ham. Han opfordrer dog kunderne til at søge information om trafikken på dsb.dk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik