Politiet indstiller eftersøgning: Mystisk tøj tilhørte mor og barn

En livredder fandt efterladt tøj på en strand i Nordsjælland. Politiet søgte med helikopter i området for at sikre sig, at der ikke var nogen i vandet.

Opdateret: Det efterladte tøj viste sig at tilhøre en mor og hendes større barn, som efter en badetur havde glemt at få tøjet med sig. Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Søren Bjørnestad til sn.dk.

De henvendte sig selv til politiet, da de blev opmærksomme på situationen.

Oprindelig artikel:

En livredder fandt lørdag eftermiddag en bunke efterladt tøj på Tisvildeleje Strand, men da livredderen hverken kunne se mennesker på standen eller i vandet, blev politiet alarmeret.

- Vi undersøger lige nu, om der skulle være nogen i vandet. Vi har fundet noget tøj på standen, men vi mangler en person til det. Vi ved ikke, hvem der lagt tøjet der, og vi kan udelukke, at personen er gået ud i vandet, siger Palle Jørgensen, vagtchef ved Nordsjællands Politi. 

Efterfølgende har man valgt at sende en helkopter i luften og sende både i vandet for at søge efter en eventuel person i nød.

- Livredderen fandt helt præcist et sæt træningstøj, shorts underbukser, sokker og sko. Men der er ikke nogen personer på standen, og vi kan ikke se nogen i vandet. Vi vil være sikre på, at der ikke er nogen i vandet, så derfor har vi sendt en helikopter op for at undersøge området, siger Palle Jørgensen til TV 2 Lorry.

Vagtchefen har ikke kendskab til, om undertøjet tilhører en kvinde eller en mand, men han oplyser, at skostørrelsen er størrelse 40, og der er et par shorts i størrelse 154, så det er ingen stor person. Tøjbunken indeholdt ingen personlige papirer.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik