Tobias har givet Uffe en ged: Julen handler om at dele goder

En gimmick fra TV 2 Lorry har udviklet sig til et lille juleeventyr.

Nogle gange får man bare lige det, man ønsker sig til jul. Så heldig er Uffe Ellemann-Jensen i år, og det skyldes en fin gestus fra 28-årige Tobias Nørbo fra København.

quote Jeg har aldrig stemt på hans parti. Det var mennesket i Uffe Ellemann, der talte til mig.

Tobias Nørbo

Tobias har som rigtig mange andre set den lille jule-video, TV 2 Lorry offentliggjorde på Facebook den 15. december. I videoen giver vi Uffe en Compact Disc (unge mennesker kan google konceptet), som han har ønsket sig i rigtig mange år.

Her spurgte vi også, hvad han ønskede sig i år, hvortil den tidligere udenrigsminister svarede 'en ged i Afrika' med reference til projektet Giv en ged fra Folkekirkens Nødhjælp. Her kan man for 275 kroner købe en ged og give den til en af verdens fattigste familier, som får gavn af den. 

HER KAN DU SE ELLER GENSE VIDEOEN MED UFFE ELLEMANN-JENSEN

- Jeg synes, det var et meget uselvisk ønske, og jeg blev glad for, at han opfordrede til at tænke på andre end sig selv. Det var derfor, jeg fik lyst til at opfylde hans ønske, siger Tobias Nørbo til TV 2 Lorry.

quote Kære Tobias. Tak for geden. Lige hvad jeg ønskede mig! 

Hilsen fra Uffe Ellemann-Jensen

Det er første gang, han giver en ged til en offentlig person, men han har før givet geder til venner og familie.

- Hvis nogen siger, de ikke har nogen ønsker, kan de godt regne med at få en ged, fortæller Tobias, der arbejder som konsulent i en virksomhed i Hørsholm.  

Her på TV 2 Lorry har vi sendt gavekortet til Uffe Elleman-Jensen. Han har som tak sendt os en hilsen til Tobias.

'Kære Tobias. Tak for geden. Lige hvad jeg ønskede mig! Den er der en familie i Afrika, der bliver rigtig glade for. Det er bare alletiders julegave! Glædelig jul og mange hilsener. Uffe.'

Vi har sendt beskeden videre til Tobias. Han er ikke selv i tvivl om, hvad julen betyder for ham. 

- Den handler om at være sammen med dem, man elsker. Og sørge for at dele nogle af de goder, man har, med andre. For mig handler julen ikke om en mand, der blev født for 2000 år siden, men det kristne bud om næstekærlighed.

Her kan du se gavekortet fra Tobias til Uffe.
 

 
 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik