Foto: Foto: Tivoli

Tivoli: Vi er klar

Onsdag klokken 11 åbner Tivoli portene til sæson 2016. Det er med en masse nyt på programmet, men sæsonens store satsning er ikke helt klar.

Tivoligardens Tambourkorps spiller ved hovedindgangen og indenfor er den gamle have klædt i forårets farver.  Sæson 2016 begynder onsdag kl. 11.

Sommersæsonnen er Tivolis største sæson og byder på et tæt pakket program med 230 koncerter, et rekordstort event-program og nye forestillinger. 

Kun den nye 3-i-1 forlystelse Fatamogane er ikke helt klar til åbningen, og vil først blive åbnet for gæsterne d. 28. april kl. 11. Forlystelsen har et 45 meter højt tårn og bliver det nye pejlemærke i Tivoli.

Læs også: Fatamogana - Tivolis store statsning bliver forsinket

I en pressemeddelelse siger administrende direktør Lars Liebst, at forlystelsen har investeret 50 millioner kr alene i Orient området med den kommende Fatamogana forlystelse. 

- Vi ved, at vind og vejr har stor betydning for besøgstallet, men med flere store nyheder har vi et godt udgangspunkt for at give vores gæster nogle unikke oplevelser, siger direktøren i pressemeddelelsen.

Tivoli har flere nyheder

Denne sommer vil der være næsten dobbelt så meget musik i haven som sidste år. På udendørsscenerne kan der hver dag  opleves alt fra jazz, folk, klassisk til pop-talenter. Og så er der som altid Fredags Rock.

Det er 20. år i træk, der rockes. Og her er det blandt andre Kim Larsen, TopGunn, Dizzy Mizz Lizzy og Danmarks popdarling Christopher, der er på plakaten.

Læs også: Tivoli gør klar til sommeråbning

Dronning Margrethehar sammen med musikeren Oh Land skabt eventyret om Askepot på Pantomimeteatret. Der er premiere den 25. juni.

Brdr. Price åbner ny restaurant og ny lejer flytter ind i Grøften

Brødrene Adam og James Price åbner endnu en restaurant i Tivoli: En diner, der byder på forskellige former for hotdogs, sandwiches og burgere.  

Mens Tivolis mest ikoniske restaurant, den 140 år gamle Grøften, har fået nye ejere. Restauratør og tv-kok Jacob Elkjær har taget over og beholdt restaurantens fokus på danske råvarer og personligt værtsskab.