Tivoli gøres til grin efter shitstorm: Hvad tænker I på?

Tivoli kom i modvind efter navnet på et nyt spøgelseshus, som de sidenhen ændrede navnet på - nu gøres de til grin for at imødekomme den første kritik.

På Tivolis Facebook side væltede det ind med vrede beskeder fra borgere, der var forargede over navnet på den nye forlystelse "Det Hjemsøgte Børnehjem".

Det fik i tirsdags Tivoli til at ændre navnet på den omdiskuterede forlystelse til "Det Hjemsøgte" - men det har fået en ny gruppe kritikere til at gøre grin med beslutningen.

På Tivolis Facebookside er det igen væltet ind med vrede beskeder, men denne gang fyldt med ironi.

Blandt anddet skriver Ken Elfen, at det er under al kritik, at Tivoli har en forlystelse, der hedder Dæmonen, da han engang har været besat af en dæmon. 

Også Steffen Christensen skriver, at han havde planer om at besøge Tivoli lige indtil, at han så, at de har en forlystelse, der hedder "Den Flyvende Kuffert." Han har nemlig selv engang mistet sin kuffert på en ferie.

- Hvad Tænker man på inde i Tivoli? Det er da at tage TYKT pis på folk som mig selv der engang har mistet en kuffert efter en tur til udlandet, skriver han.

En tredje Facebook-bruger tager ironien helt ud og skriver, at han er frygtelig ked af, at Tivoli sælger softice, da hans far døde med en softice i hånden - og sådan fortsætter det ellers med opslag på Tivolis Facebookside.

Hos Tivoli tager man de mange beskeder med et gran salt og glæder sig over, at sagen nu kan lukkes.

- For os er det vigtigt, at et navn på en forlystelse ikke står i vejen for en god oplevelse vores gæster, siger Torben Plank, der er pressechef hos Tivoli, og tilføjer:

- At der så er nogle, der kommenterer på det med et glimt i øjet, det er så, hvad det er. Det er en meget dansk måde at håndtere det på. Hellere med humor end ved at være perfid. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik