Tivoli efter heftig kritik: Skifter navn på forlystelse

Tivolis nye forlystelse "Det Hjemsøgte Børnehjem" har skabt så meget røre på de sociale medier, at Tivoli nu har ændret forlystelsens navn.

Foto: Bax Lindhardt - Scanpix

Forlystelsen skulle hedde "Det Hjemsøgte Børnehjem" - nu har den ændret navn til "Det hjemsøgte".

Noget af det mest usmagelige, jeg længe har set.

Ole Tornbjerg, facebook

Flere brugere på de sociale medier har nemlig henvendt sig til Tivoli – navnet på den nye forlystelse, "Det hjemsøgte børnehjem", var usmageligt, mente brugerne. Det skriver Ekstrabladet i dag.

- Noget af det mest usmagelige, jeg længe har set. Tivoli har lavet en forlystelse, som hedder Det Hjemsøgte Børnehjem. De skriver bl.a.: "børn, lærere og forstanderinden siges at husere derinde. Faktisk er du ret sikker på, at møde nogle af dem, hvis du altså tør gå derind?" Hvad tænker Tivoli dog på?, skriver Ole Tornbjerg på Facebook.

Læs også Tivoli er blandt verdens mest populære

Tivoli lægger sig fladt ned

Vi har fået en række henvendelser, og så har vi erkendt, at vi har begået en fejl. Derfor har vi valgt at ændre navnet.

Ellen Dahl, kommunikationskonsulent, Tivoli

Forlystelsen var ellers klar til at blive indviet i forbindelse med forlystelsesparkens Halloween-åbning 13. oktober. Det bliver altså i en noget anderledes version.

Tivoli har nemlig, ifølge Ekstra Bladet, trukket i land, efter de har modtaget flere henvendelser fra utilfredse brugere.

00:45

Tivoli er i gang med at lavet et stort og spændende hjørne med nye restauranter og butikker. Få et smugkig her. 

Luk video

- Kære Ole. Tak for din kommentar. Det har bestemt ikke været vores hensigt at være ufølsom, og vi ville være kede af, hvis vi skulle støde nogen. Vi har derfor besluttet at ændre forlystelsens navn til 'Det hjemsøgte'. Vi tager ordet børnehjem helt ud af vores reklamekampagne, så hurtigt som muligt, ligesom vi vil rette selveforlystelsen til, skriver Tivoli i et svar på facebook.

Tivolis nye forlystelse ´Det Hjemsøgte Børnehjem´ har skiftet navn til ´Det Hjemsøgte´ efter røre på de sociale medier. Foto: Tivoli PR

Også Tivolis kommunikationskonsulent, Ellen Dahl, erkender, at Tivoli har begået en fejl med det nye navn.

- Vi har fået en række henvendelser, og så har vi erkendt, at vi har begået en fejl. Derfor har vi valgt at ændre navnet, siger kommunikationskonsulent Ellen Dahl til Ekstra Bladet onsdag aften.

Læs også Tivoli efter heftig koncert-kritik: Der var sat ekstra højtalere op


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret