Tivoli: Det skal der ske efter Odinexpressen

Populær forlystelse får dødsstøddet - nye forlystelser på vej i den gamle have

Det er så sikkert som amen i kirken: Når Tivoli beslutter sig for at nedlægge en forlystelse, så strømmer protesterne ind. I går kunne vi fortælle, at den populære Odinexpressen står foran lukning, og straks gik Facebook-brugerne på vores side til tasterne.

- Øv øv. Så bliver Tivoli turen ødelagt. Man har ikke været i Tivoli, hvis man ikke har fået en tur i Odin Expressen, skrev Jesper Grønborg Hansen,

Men Jesper behøver måske ikke at fortvivle. For Tivoli har nu løftet sløret for, hvad der skal ske, når Odinexpressen har kørt sin sidste tur. Og der er (selvfølgelig) nye forlystelser på vej.

Først og fremmest erstattes Odinexpressen af en ny rutchebane - Mælkevejen. Det bliver samme tyske leverandør, Mack, der skal bygge den, og ifølge Tivoli, så bliver den nye bane en hel del højere end den gamle. Det betyder formentlig, at der kommer en hel del mere fart på. Designet af den nye forlystelse bliver i tråd med Himmelskibet, Aquila og Tik Tak, der alle fokuserer på opdagelsesrejser i et retrolignende design.

Den nye bane forventes at åbne i slutningen af 2019 - og Tivoli har mere på vej. Rutchebanen Karavanen (den tidligere Mariehønen) udskiftes med en ny, der får samme navn, og så skal Radiobilerne i Tivoli fremover køre uden antenne. Endelig for forlystelsen Fatamorgana have en overhaling, så den bliver endnu vildere end i dag.

- Vi skal i Tivoli følge med tiden og finde på netop den forlystelsesoplevelse med præcis det design, som gæsterne ikke vidste, de ville have. Forlystelserne skal folde sig ud med design, som ikke kan opleves andre steder end hos os. Samtidig værner vi om de populære forlystelser, som mange benytter sig af år efter år. Gæsterne kan glæde sig til et historisk stort forlystelsesår målt på antal nyheder, hvor bl.a. Karavanen og Radiobilerne bliver de store trækplastre, og det samme gælder Mælkevejen senere på året, lyder det fra designchef Jacob helenius i en pressemeddelelse fra Tivoli.

 

 

Tivoli oplyser, at haven investerer i alt 100 millioner kroner i nye forlystelser i 2019.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik