Tissetrængende mænd fængslet for vold

To mænd er fængslet, efter at de natten til lørdag overfaldt et ægtepar i Rødovre og tissede i deres have.

To mænd på 25 og 26 år er søndag i et grundlovsforhør i Retten i Glostrup blevet fængslet frem til den 18. juni, sigtet for grov vold mod et ægtepar i Rødovre ved København.

De to mænd og en kvinde blev konfronteret af husejeren, da den ene af mændene sent natten til lørdag tissede i parrets have på Ved Voldgraven.

Men da manden bad dem forsvinde, blev han overfaldet med slag og spark, ligesom han blev slået med en flaske, så han fik en 10 centimeter lang flænge i hovedet.

Da mandens kone forsøgte at standse volden, blev også hun overfaldet, så hun blandt andet fik slået et par fortænder løse.

De to mænd meldte lørdag aften sig selv til politiet, da de læste om sagen i medierne. I grundlovsforhøret erkendte de da også, at de havde været på stedet.

- De erkender også, at de har været i håndgemæng, men de mener, at begge parter var lige gode om det, siger anklager Martin von Bülow til Ritzau.

- Mændene erkendte også i grundlovsforhøret, at de havde haft en flaske med, men de afviste, at de havde slået med den. Ifølge deres forklaring var den gået i stykker, da de tabte den, fortsætter han.

Dommeren fandt, at der var begrundet mistanke mod de to mænd og besluttede altså, at de skal sidde varetægtsfængslet i hvert fald frem til den 18. juni - en afgørelse, som de besluttede ikke at kære til landsretten.

Ifølge Ekstra Bladets netavis er begge mændene tidligere dømt for vold.

Kvinden, der var med de to, er endnu ikke anholdt, men politiet ved, hvem hun er.

- Når politiet får fat i hende, vil hun også blive sigtet for vold, siger Martin von Bülow.

- Men vi vil ikke kræve hende fængslet. Dels er hun ikke kendt for tidligere forhold, dels spillede hun en mindre fremtrædende rolle end de to andre, fortsætter han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik