Tina Dickow flytter koncerter efter hjerte-drama

Tina Dickow må flytte en række koncerter med sin mand, da han er for svag til at stå på scenen efter hjerteoperation.

'Jeg skal spare jer for detaljer om, hvor meget der er savet og skåret, men vi må konkludere, at brystet ikke bliver helt klar til vores Helgi-koncerter i august.'

Sådan skriver den populære sanger og sangskriver Tina Dickow mandag på Facebook.

Her meddeler hun, at en række planlagte koncerter med hende og hendes islandske mand, Helgi Jonsson, bliver flyttet. Det gælder blandet andet koncerten i Bremen Teater i København. Koncerten skulle have fået fundet sted d. 27. august.

Tina Dickow i vante omgivelser: På scenen. 
Tina Dickow i vante omgivelser: På scenen. 
Foto: Tina Dickow / Facebook

Helgi Johnsson blev for omkring en uge siden opereret, og det udviklede sig åbenbart ret dramatisk. Tina Dickow beskriver på Facebook selv, at det, der skulle have været et uskyldigt, simpelt indgreb, endte ud i 'open-heart surgery'!   

Koncerten i København er nu rykket til 1. november, mens to øvrige koncerter i Aarhus og Aalborg er rykket til henholdsvis 2. november og 3. november.

Har man allerede købt billet til en af koncerterne, skal man blot sætte et nyt kryds i kalenderen.

'Billetter gælder automatisk til de nye datoer, og vi beklager virkelig enhver ulejlighed, men håber, vi kan regne med jeres forståelse!', lyder det fra Dickow og co.

38-årige Tina Dickow er oprindeligt fra Aarhus, men har i dag base i Island - og det fremgår af den afsluttende hilsen i Facebook-opslaget:  

'Go' mandag her fra en af Europas førende fodboldnationer'. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik