Tiltale mod bordelejere: Ydmygede og sultede 8-årig dreng

På et bordel i Helsinge blev en 8-årig dreng og hans mor udsat for vold og trusler af to kvindelige bordelejere. Nu er retssagen i gang i Helsingør.

En thailandsk prostitueret og hendes 8-årige søn blev gennem 15 måneder udsat for vold, trusler og ydmygelser af to kvindelige bordelejere i Helsinge. 

På bordellet i Nygade blev den 8-årige dreng gennem 15 måneder slået, sultet, holdt indespærret på et værelse og i et skur i haven. Han blev også tvunget til blandt andet at slikke kønsorganerne og dievorterne på en hund, mens han blev filmet på video.

Drengen måtte også spise stærk chili, han blev tvunget til at gå med ble og blev iført paryk og dametøj, mens han blev filmet og dansede som en pige. Hver morgen blev drengen tvunget til at løbe 50 omgange i haven - ellers ville han blive slået med en tyk pind, indtil hans ben brækkede. 

Det skriver Ekstra Bladet.

To kvinder er tiltalt, en 35-årig dansker og en 46-årig thailænder, der fredag stilles for retten i Helsingør.

De to kvinder nægter sig skyldige. 

Tjente knap en million

Da politiet ransagede bordellet, fandt de optagelser, hvor den 35-årige kvinde tvang den lille dreng til at have sex med en hund, hvor han under trusler om vold eller ved at blive nægtet mad, måtte slikke på hundens kønsdel og die på hundens brystvorter. Skriver Ekstra Bladet.

Derfor er hun også tiltalt for besiddelse af børneporno af den groveste kategori.

Politiet har opgjort kvindernes fortjeneste til en lille million kroner.

De sociale myndigheder har hjulpet thai-kvinden og hendes lille søn. Og ifølge Ekstra Bladet var det lagt en skoleplan for drengen, men tilsyneladende nåede han ikke at starte i skolen. 

Centerchef ved Center for Børn og Unge i Gribskov kommune, Helle Mariager, bekræfter at de kender til sagen, men vil ikke komme med yderligere oplysninger om sagen.

- Vi har håndteret sagen, som man bedst gør. Vi handler ud fra alvoren i den konkrete sag, og når vi får sådanne alvorlige underretninger, så må vi smide alt, vi har i hænderne og rykke ud, siger Helle Mariager til Ekstra Bladet.

De to kvinder fra Helsinge har siddet varetægtsfængslet siden midten af september sidste år.

Retten i Helsingør har afsat seks dage til retssagen mod de to kvinder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik