Tidligere patient takker Herlev Hospital med minikoncert

Patienten Ingelise Geller har været så imponeret over Herlev Hospitals håndtering af hendes kræftforløb, at hun vil give noget igen til afdelingen.

-Jeg er vildt taknemmelig og siger tusinde tak til Herlev plastikkirugiske ambulatorium og tilhørende sengeafsnit.

Sådan starter Ingelise Gellers takkebrev på Facebook, hvor hun indstillede afdelingen til at vinde en minikoncert.

quote De har ikke kun faglig dygtighed, men de har også hele følelsesregistreret med, og det betyder rigtrig meget for en person, der får en sygdom, man kan dø af.

Ingelise Geller, kræftpatient, Herlev Hospital 

Der gik blot en uge fra, at Ingelise Geller fik konstateret modermærkekræft til, at hun lå på operationsbordet på Herlev Hospital, hvor hun blev indlagt.

- Alt fra personalet fra lugen, sekretæren til kirurgen og til sengeafsnittets sygeplejersker er dybt empatiske. De har ikke kun faglig dygtighed, men de har også hele følelsesregistret med, og det betyder rigtig meget for en person, der får en sygdom, man kan dø af, forklarer Ingelise Geller. 

Blandt andet derfor besluttede hun at takke afdelingen ved at indstille dem til en konkurrence, hvor de kunne vinde en minikoncert.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ingelise Geller indstillede afdelingen til konkurrencen på Facebook. Læs hendes fulde kommentar her. 
Ingelise Geller indstillede afdelingen til konkurrencen på Facebook. Læs hendes fulde kommentar her. 
Foto: Facebook

 

Medarbejdere er stolte

Det skulle vise sig at være en god idé at indstille afdelingen. For torsdag kunne både patienter og medarbejdere på 18. etage på Herlev Hospital nyde en minikoncert med den anerkendte sangerinde Sarah Grabow. 

- Det betyder rigtig meget for vores arbejdsglæde og selvfølgelig rigtig meget for vores faglighed, at vi får en masse ros fra vores patienter, siger Kirsten Junge, der er sygeplejerske på afdelingen, og som er én af de medarbejdere, der har passet Ingelise Geller. 

Det er Forhandlingsfællesskabet som står bag konkurrencen, hvor de efterlyste gode oplevelser med udgangspunkt i offentlig ansatte og deres arbejde. Derfor delte Ingelise Geller også sin gode oplevelse, og det er hun i dag meget glad for.

- Det er helt ekstraordinært, at man kan få lov til at vise dem, hvor meget det har betydet for mig, at de har rummet mig på den måde, som de har gjort, siger Ingelise Geller. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik