Tidligere Gribskov-borgmester vil i Folketinget

Den tidligere borgmester i Gribskov og nuværende landsformand for LOF Kim Valentin stiller op som kandidat til det kommende folketingsvalg.

Foto: Valgfoto

Efter kommunalvalget i efteråret 2017 hed borgmesteren ikke længere Kim Valentin, da Venstre-politikeren mistede sit flertal og dermed også borgmesterposten.

  Foto: Venstre

Siden da har han måtte "nøjes" med titlen som 2. viceborgmester i kommunen og jobbet som landsformand for Liberalt Oplysnings Forbund, men den tidligere borgmester har mod på mere i den politiske verden.

Jeg har som borgmester prøvet at stå med lovgivning, som er helt umulig for den almindelige dansker, så jeg vil arbejde for at der kommer mere og grundigere dialog med borgerne - uden al den hovsa-lovgivning på enkeltsager.

Kim Valentin, Tidl., borgmester, Gribskov & kommende folketingskandidat, Venstre

Derfor stiller han nu op som kandidat til det kommende folketingsvalg for Venstre i Ballerupkredsen.

På et opstillingsmøde i Glostrup blev Kim Valentin enstemnigt valgt blandt de fremmødte medlemmer fra Ballerup og Glostrup.

- Jeg er selvfølgelig glad for og meget ydmyg omkring den tillid og store opbakning, som Venstre i Ballerup og Glostrup viser mig, og jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at leve op til den, siger Kim Valentin i en pressemeddelelse.

Kim Valentin lægger vægt på, at han vil arbejde for mindre bøvl og færre regler i dagligdagen i eksempelvis kultur- og idrætslivet eller hos virksomheder.

Læs også Blåt flertal smuldrer: Venstre får vælgersmæk i Gribskov

- Venstres værdier skal generelt være mere tydelige i lovarbejdet i folketinget. Jeg har som borgmester prøvet at stå med lovgivning, som er helt umulig for den almindelige dansker, så jeg vil arbejde for at der kommer mere og grundigere dialog med borgerne - uden al den hovsa-lovgivning på enkeltsager, siger den tidligere Gribskov-borgmester.

I Ballerupkredsen er formand Ricki Vejsmose også glad for, at man får en erfaren herre ind på posten som folketingskandidat.

- Kim besidder en stor politisk erfaring som tidligere borgmester og som landsformand i LOF, og så er han garant for en liberal og midtsøgende politisk tilgang, som er så vigtig for mange af vores medlemmer og vælgere i omegnskommunerne, siger Ricki Vejsmose.

00:52 Luk video

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik