Min mening: Tid til at muslimer stiller krav til sig selv

Staten skal ikke bruge penge på integration. Det siger Jeppe Juhl (Nye Borgerlige), der mener, at der skal stilles flere krav til indvandrere.

Af Jeppe Juhl, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Københavns Omegns Storkreds

Lad mig starte med at gøre opmærksom på tre objektive kendsgerninger vedrørende integrationsproblemer for indvandrerne, iblandt os, fra de islamiske lande:

1) Integrationen af muslimer har på trods af en investering på et tocifret milliardbeløb igennem mere end tre årtier været en fuldendt katastrofe.

2) Alle tal og undersøgelser viser, at det kun går én vej for efterkommerne, og det er nedad. Problemerne bliver værre, ikke bedre, og i dag betaler de danske skatteydere, ifølge Finansministeriets beregninger, 100 millioner kroner om dagen for mindre end ingenting.

3) Samtlige politiske partier i det nuværende Folketing mener fremdeles, at de kolossale problemer, vi oplever hver eneste dag med utilpassede indvandrere, skal løses ved at poste flere penge ind i nye integrationstiltag.

Dette er i mine og Nye Borgerliges øjne tegn på en eller anden form for kognitiv dissonans, eller snarere vanvid, hos vores politikere. De fortsætter simpelt hen ud ad en slagen og komplet misforstået vej. Sagens kerne er jo den, at integration jo er et helt privat anliggende.

MIN MENING

Frem mod det kommende folketingsvalg har TV 2 Lorry givet spidskandidater for alle partierne i storkredsene i Hovedstadsområdet mulighed for at komme til orde med holdninger og meninger.

Under overskriften "Min mening" skriver kandidaterne indlæg, som kan danne grundlag for en debat med andre kandidater og vælgere.

Flere krav skal stilles

Staten skal ikke bruge penge på integration – ikke så meget som en eneste af vores skattekroner skal spildes på dette håbløse projekt. Hvis man kommer til et nyt land som tilflytter, så er det op til dig selv at tilpasse dig. At lære sproget og tilpasse dig og dine børn til dit nye lands normer, eller som et minimumskrav ikke at modarbejde disse normer, er vel ikke for meget at forlange?

Og jo, der er gudskelov solstrålehistorier om veltilpassede indvandrere, som gerne vil Danmark og moderniteten. Men der er alt, alt for få, selv om den politisk korrekte presse forsøger at skjule denne åbenlyse kendsgerning. Og fælles for solstrålehistorierne er, at disse individer alle har haft viljen til at tilpasse sig.

Tiden er kommet til at stille krav. Vi er i øjeblikket komplet til grin i vores eget cirkus. Hvis ikke scenerne fra Albertslund og Nørrebro, som opstod i forbindelse en demonstration af Rasmus Paludan, skal blive hverdag for vores børn, så er der tre ting, der skal gøres nu og her:

1) Vi skal have et totalt asylstop nu, så problemerne ikke bliver endnu værre

2) Vi skal knytte offentlig understøttelse til dansk statsborgerskab

3) Vi skal konsekvent udvise kriminelle udlændinge efter første dom

Men det er ikke nok. Der skal nemlig stilles flere krav, og de skal komme fra indvandrernes egne rækker. Nemlig fra de muslimer, som gerne vil Danmark.

Det er en ubekvem sandhed og også et eller andet sted problematisk, fordi ingen er ansvarlig for andres handlinger, men der er ingen vej udenom. Vi danskere kan ikke klare denne udfordring uden hjælp fra veltilpassede muslimer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik