Thyra Frank tager orlov fra plejehjem

Plejehjemsleder Thyra Frank vil have mere tid til sin mor og sit arbejde som folketingskandidat.

Liberal Alliances nye spidskandidat Thyra Frank har søgt og fået bevilget orlov fra sin stilling som forstander af plejehjemmet Lotte på Frederiksberg i København.
- Hvis ikke jeg bliver valgt (til Folketinget, red.), så vil jeg dagen efter være forstander for Lotte igen, siger Thyra Frank til Ritzau.

Hun vil fokusere på sit politiske arbejde, men fortæller, at hun stadig vil bistå med konsulentopgaver og tage nogle sygeplejerskeopgaver på plejehjemmet.
- Jeg vil så utroligt gerne gøre en forskel for flere end bare de 23, der er her. Kan mit budskab komme bredere ud, så vil jeg forfærdeligt gerne det, siger Thyra Frank.
- Jeg har søgt orlov, fordi jeg gerne vil have mere tid til min familie - særligt min mor, som er meget svækket. Desuden ønsker jeg at hellige mig mit arbejde som formand for Ældrekommissionen og som folketingskandidat for Liberal Alliance, siger Thyra Frank i en pressemeddelelse.

Thyra Franks souschef på plejehjemmet Lotte, Annemarie Garvold, er nu konstitueret forstander.
Tidligere på dagen forlød det ellers i Dagbladet Køge, at den markante leder af plejehjemmet Lotte forlod sin stilling for at blive sygeplejerske samme sted.

Årsagen hertil var ifølge avisen, at den 74-årige storryger Stig Rohde har meldt Thyra Frank til Arbejdstilsynet, fordi Lottes beboere må ryge i fællesrummet.
- Det er ikke derfor, jeg har taget orlov, men det er da dejligt, at man nu ikke klistrer mig op på noget med plejehjemmet Lotte, det passer mig glimrende. Men orloven er søgt før det her sker, siger Thyra Frank.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Stevns Station

141 år gammel togstation rives ned: Politikere enige om at flytte station

Jacob Gowland Jørgensen

playFamiliefar trodsede rejsevejledninger: - Jeg har brug for at komme væk fra hverdagen

mændenes hjem

Hjemløse sælger juletræer og får indtjeningen i egen lomme

FÆRDIGT INDSLAG(3)

playTingbjerg bygger sig ud af den hårde ghettoliste - beboer frygter opdelt lokalsamfund

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere