Thomas Frank: Vi skal genfinde de gode præstationer

Thomas Frank mener, at der skal en helt anden indstilling til, hvis Brøndby skal have sejre i de sidste kampe.

Brøndby har været godt kørende i Alka Superligaen på det seneste.

Holdet har ikke tabt i syv kampe i træk og har kæmpet sig op på tredjepladsen efter en svær sæsonstart.

I søndagens udekamp mod AGF var det dog ikke uheldigt, at man kom af sted med 1-1, og træner Thomas Frank erkender da også, at der skal helt andre boller på suppen, hvis Brøndby skal sejrrigt ud af de to sidste opgør, inden Superligaen går på vinterpause.

- Vi skal finde tilbage til de gode præstationer, som vi havde før landskampspausen, og som vi desværre ikke ramte mod AGF. Vi skal genfinde vores aggressivitet og vores gode presspil, som har givet os mange point i denne sæson, siger Thomas Frank.

- De individuelle præstationer skal også være bedre, og vi skal finde tilbage til den gode struktur, som vi har vist tidligere, tilføjer han.

Han vil ikke skyde skylden på landskampspausen, som ellers kom i en periode, hvor Brøndby var godt kørende spillemæssigt og resultatmæssigt.

- Landskampspauser er en præmis i fodbold, og sådan ser jeg på det. Det skal vi være i stand til at håndtere efter bedst mulige evne, siger Thomas Frank.

Daniel Agger er enig i, at der skal findes en helt anden indstilling frem, hvis der skal fuldt udbytte i de sidste to kampe inden ferien.

- Vi skal finde en helt anden indstilling, end den vi viste mod AGF. Det er alle spillets facetter, der skal være bedre. Vi skal presse højere, og vi skal være bedre til at forsvare som et hold, siger Daniel Agger.

- Hvis vi gerne vil være med i toppen, som er målsætningen, så er vi nødt til at stille større krav til os selv, vi skal levere meget bedre i de sidste to kampe, hvis vi skal have point. Vi skal hænge bedre sammen, siger han.

I næste runde skal Brøndby i en direkte duel om tredjepladsen, når AaB kommer på besøg. I sidste runde af efteråret venter FC Nordsjælland på udebane.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik