Thomas Frank: Jeg gjorde det rigtige ved at sige op

Den tidligere Brøndby-træner er glad for sit stop i Brøndby, men han afstår fra at kritisere klubben.

 9. marts 2016 blev en hektisk dag i fodboldklubben Brøndby, da daværende cheftræner Thomas Frank sagde farvel til klubben efter et tillidsbrud fra klubbens top.

Den så omtalte "Oscar-gate", hvor Brøndbys hovedaktionær og daværende bestyrelsesformand Jan Bech Andersen kritiserede Thomas Frank via sønnens profil på et fanforum, fik træneren til at pakke sine ting.

Den beslutning er Thomas Frank meget tilfreds med i dag.

Efter sin selvvalgte pause fra medierne efter stoppet i Brøndby udtaler Thomas Frank sig tirsdag til Ekstra Bladet for første gang siden den kaotiske dag i marts.

- Jeg kan bare sige, at det var den helt rigtige beslutning, jeg traf på daværende tidspunkt. En beslutning, jeg på ingen måder har fortrudt, på trods af at jeg selvfølgelig havde en drøm om at slutte på en anden måde, siger Frank til ekstrabladet.dk.

Han lavede en ophørsaftale med Brøndby ved afskeden, og han vil ikke kritisere klubben eller fortælle yderligere detaljer om bruddet.

- Jeg er kommet videre. Jeg har bladret videre til næste side i mit liv. Jeg mener på ingen måde, det ville være professionelt at sparke bagud, hverken dengang eller i dag, lyder det fra den tidligere Brøndby-træner.

Han beretter om en god tid i vestegnsklubben. Selv om han i starten syntes, at det var mærkeligt at se en anden stå i spidsen for holdet, så har han bevidst holdt sig helt væk.

- Jeg har af respekt for klubben bevidst valgt ikke at tale med spillerne og ikke komme på stadion i den her periode, forklarer Thomas Frank.

Kort efter Franks exit blev Auri Skarbalius midlertidig træner, og han kvalificerede holdet til europæisk fodbold i næste sæson med en fjerdeplads i Alka Superligaen.

Efter sommerferien bliver tyskeren Alexander Zorniger ny cheftræner i Brøndby. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik