Thomas Frank: Alle vil vinde over Brøndby

Superligaen er i gang efter en lang pause, og Brøndby skal forsøge at hente klubbens første sejr over Hobro.

Brøndby sluttede efteråret af med en sejr ude over FC Nordsjælland og har overvintret på en femteplads i Superligaen, seks point efter førerholdet FC København.

Nu gælder det 15 kampe i foråret samt en pokalturnering, hvor der skal leveres, fortæller træner Thomas Frank til klubbens hjemmeside før søndagens hjemmekamp mod Hobro.

- Vi går ind til et forår, hvor vi jagter en topplacering. I dette forår vil der i toppen af Superligaen være mange om buddet, så vi ved, at vi skal levere i de 15 kampe. Men det er ikke noget nyt for os, siger Thomas Frank.

Han peger blandt andet på fællesskabet hos de blågule som et afgørende parameter.

- For Brøndby er der ingen nemme kampe. Alle vil tage point mod Brøndby. Alle vil vinde over Brøndby. Den største kamp er altid imod Brøndby.

- Men det er en præmis, som vi elsker, og som tænder os, og som klub er vi vant til det kæmpe pres, der altid er på os. Det er derfor, at det er fedt at spille for Brøndby.

- Det er det pres, der gør, at fællesskabet i Brøndby er større og mere sammentømret end i nogen anden klub. Både på og uden for banen. Og dette fællesskab vil uden tvivl løfte os her i foråret, siger træneren.

Opstarten på forårssæsonen begyndte allerede 10. januar for Brøndby og bød på flere ugers hård fysisk træning, en træningslejr i Portugal samt seks træningskampe.

- Alle hold i Superligaen vil sige, at de har haft en god forberedelse, og at alle har løftet sig et niveau eller to, og det samme gælder for os.

- Vi har haft en god opstart, men det er nu, vi skal ud og bevise det foran vores fans. Vi skal vinde kampen og få tre point på kontoen og i gang med foråret. Det er nu, det gælder, siger Thomas Frank.

- Man kan mærke på spillerne, at de har savnet suset fra at løbe ind på Brøndby Stadion og spille foran vores entusiastiske og trofaste fans.

- Vi har en stor sult efter at gå ud og jagte hver en meter, hver en bold og hver en mulighed i alle 90 minutter, så vi får en god forårspremiere, lyder kravet.

Brøndbys kamp mod Hobro går i gang søndag klokken 18.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik