Therese så overfald på Fisketorvet: Ingen stoppede slåskampen

24-årige Therese Bøg overværede mandag en stor gruppe piger i slåskamp midt på Fisketorvet.

Mandag aften brød en slåskamp ud på Fisketorvet i København. 24-årige Therese Bøg og hendes kammerat var på vej i biografen, da de hører en masse råb og skrig.

Ved du noget?

Kontakt redaktionen på magr@tv2lorry.dk hvis du har oplysninger i sagen.

De stod på første sal og overværede slåskampen, som foregik i stueetagen.

- Det var virkelig voldsomt og ikke særligt rart at kigge på. Der var en stor bunke unge piger, som slog og sparkede på hinanden. Jeg tror, at det var alle mod en, men var svært at se, fordi vi stod et stykke væk, forklarer hun til TV 2 Lorry.

Men udover pigerne stod der også en lille gruppe drenge som filmede episoden.

- Jeg tror, der var tre unge drenge. De grinede og filmede, men brød på ingen måde ind eller prøvede at hjælpe. 

Faktisk var der mange mennesker i centret, da slåskampen var på sit højeste, men ifølge Therese Bøg, var der ingen, som gjorde noget før vagterne kom.

quote Det var virkelig voldsomt og ikke særligt rart at kigge på. 

Therese Bøg 

- Der stod også tjenere fra de omkringliggende restauranter, men alle kiggede bare på. Men det er også svært at bryde ind, fordi man så selv kan få tæsk, siger hun og tilføjer, at der gik ret lang tid, inden vagterne kom til.

- Jeg tror, der gik fem-syv minutter, inden de første to vagter kom. De havde meget svært ved at skille pigerne ad, og pigerne var meget oprørte og råbte og skreg.

Hvad der er gået forud for episoden vides ikke, men særligt én pige blev overfaldet af flere, der både slog og sparkede, mens hun lå ned.

Fisketorvet bekræfter skriftligt at episoden har fundet sted: 
”Vi kan bekræfte, at hændelsen har fundet sted mandag aften. Politiet er kontaktet, og vi kan derfor ikke kommentere yderligere på den konkrete sag. Men jeg vil gerne understrege, at vi på Fisketorvet tager stærkt afstand fra enhver form for voldelig adfærd,” skirver Helle García Korndal, Senior Commercial Manager for Fisketorvet.

Onsdag oplyste Københavns Politi, at episoden ikke var anmeldt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik