Tesfaye bliver kaldt nationalist og racist

Folketingskandidaten Mattias Tesfaye har fået sine facebook-venner til tasterne, efter han har ytret, at polakkere sænker bundniveauet i dansk byggeri.

Det gløder på mureren og S-folketingskandidaten Mattias Tesfayes facebookside.

For få dage siden skrev han nemlig, at håndværkere fra Østeuropa leverer dårligt byggeri og, at de er med til at sænke standarden i den danske byggemasse.

De politisk korrekte kan godt sidde derhjemme og beklage, at det ikke stemmer overens med deres drømme - men det er nu engang sandheden: Bundniveauet i dansk byggeri er sænket efter østudvidelsen.

Flere end 750 har liket indlægget, og kommentarerne vælter ind. Nogle kalder Mattias Tesfaye nationalist, andre mener, han taler ned til polakkerne og er racistisk.

"Der er jo ikke noget galt med, at de er polakker. Nogle af dem er præcis lige så dygtige som danske håndværkere", siger Mattias Tesfaye.

Han fortsætter:

"Men vi må bare erkende, at siden 1. maj 2004, hvor vi fik østudvidelsen, er mængden af byggesjusk og ufaglært arbejdskraft, som udfører egentlig traditionelt faglært arbejde, vokset i omfang."

Ifølge Mattias Tesfaye er løsningen ikke mere kontrol og bureaukrati. Almindelige borgere skal derimod være bedre til at opdage byggesjusk, før de for eksempel køber hus.

Se hele interviewet med Mattias Tesfaye i Kont@kt.

Følg os også på twitter eller på facebook: www.facebook.com/lorrykontakt


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik