Foto: TV 2 Lorry

Teenager stukket ned på vej hjem fra bytur

3 mænd med hættetrøjer overfaldt natten til søndag en 19-årig mand med kniv i Rødovre. Politiet mener, at der er tale om et tilfældighedsoverfald og efterlyser vidner.

Den 19-årige mand var på vej hjem fra byen, og da han krydsede Tårnvej i Rødovre, var der en bil, som dyttede af ham. Det oplyser vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.

- Han gestikulerer mod bilen og råber et eller andet, hvorefter bilen stopper op, og så springer der tre - måske fire - gerningsmænd ud af bilen og løber hen til forurettede og begynder at slå løs på ham. Under den tumult bliver han stukket med en kniv i låret og pådrager sig et mindre snit, siger Jens Møller.

Den 19-årige er efterfølgende blevet syet på skadestuen, men kom ikke alvorligt til skade. Han har forklaret, at han ikke kender sine overfaldsmænd.

Politiet søger vidner til episoden, og den forurettede beskriver de tre mænd som alle værende af anden etnisk herkomst end dansk. De bar hættetrøjer og mørke cowboybukser. Og bilen de kørte i var en nyere mørk mellemstor bil med LED-forlygter.