Teenager fængslet for skudepisode i Søborg

Onsdag aften blev en 34-årig mand skudt i maven foran en Netto-forretning. Nu er en mand fængslet i sagen.

En 18-årig mand er fredag i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg.

Københavns Vestegns Politi sætter den unge mand, som blev anholdt torsdag aften, i forbindelse med en skudepisode på Søborg Torv.

Her blev en 34-årig mand onsdag aften ved 22.30-tiden ramt af skud i maven. Han er fredag fortsat indlagt, men uden for livsfare. 

Skyderiet fandt sted foran en Netto-forretning. Ifølge politiet blev der affyret to til otte skud fra en eller flere biler.

Vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi har tidligere oplyst, at skyderiet er banderelateret. Men motivet er stadig ikke klart.

- Det er fortsat uafklaret, om motivet bag episoden skyldes uoverensstemmelser mellem bander eller banderelaterede personer, men det skal efterforskningen også afdække, hedder det fredag i udtalelse fra vicepolitiinspektøren.

Politiet vil gerne høre fra vidner, som måtte have bemærket noget usædvanligt omkring Søborg Torv i tiden omkring klokken 22.30 onsdag aften.

Især er man interesseret i oplysninger om to-tre biler, der kørte fra stedet. To af dem er muligvis Chevrolet Grand Voyager og en Audi A6. 

I kølvandet på skudepisoden blev flere biler brændt af. En er brændt af ved Bispeengbuen og en i Bystævneparken.

Derfor søger politiet også vidner, som kan have set noget omkring de to steder mellem midnat og klokken 01.30.

Københavns Vestegns Politi har fredag aften ikke yderligere kommentarer til sagen.

Grundlovsforhøret med den 18-årige foregik for lukkede døre, så det er uvist, hvad han har forklaret i retsmødet, og det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik