Teater sænker billetpriserne for at lokke de unge i sæderne

Når teaterstykket SKAM1 har repremiere den 26. november på Aveny-T på Frederiksberg bliver det til en ungdomsvenlig billetpris.

14:47

Første sæson af den norske ungdomsserie SKAM var en bragende succes, da den sidste år havde verdenspremiere som teaterversion på Aveny-T. I dette Søndagsmagasin kan du komme helt tæt på forberedelserne til SKAM2.

Teateret har nemlig besluttet næsten at halvere billetpriserne.

Det betyder, at unge under 26 år kan komme i teatret og se SKAM1 til 110 kroner uanset dag og tidspunkt. De voksne slipper med 180 kroner.

Læs også SKAM videodagbog Følg 'William' frem mod premieren

Den venlige billetpris gælder foreløbig i 3 måneder og indføres, fordi teateret har konstateret, at billetterne er blevet revet væk til forestillingerne på den ugentlige billigdag.

Vi gør det, fordi vi kan se, at især for unge betyder prisen på teaterbilletten ufatteligt meget men også for mange andre publikumsgrupper, er billetprisen afgørende.

Teaterchef Jon Stephensen

- Især som ungdomsteater skal vi forstå at imødekomme et nyt publikum, der på mange måder prismæssigt opfatter teater og biografbilletter som det samme, siger teaterchef Jon Stephensen.

SKAM1 er Aveny T´s teaterudgave af den norske succes-serie af samme navn. Som i tv-seriens sæson 1 møder man Eva og hendes forhold til kæresten Jonas og hendes kamp for at finde fodfæste i en ny og svær tid på gymnasiet med alt hvad den indebærer af rygter og fortid.

Læs også SKAM-navn hitter blandt nyfødte i hovedstaden

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?