Taxachauffør kaldte Louise for luder - nu er han fyret

Taxaselskab afskediger chauffør efter krænkende talebesked. Det skal en kunde aldrig opleve, lyder det fra selskabets direktør.

Den taxachauffør, der fredag gentagne gange kaldte Louise Dorph Houvenaeghel for luder, er blevet afskediget.

Det oplyser taxaselskabet TAXA 4X35, efter at TV 2 Lorry søndag kunne bringe artiklen om  Louise, der fik en krænkende talebesked i forbindelse med, at hun bestilte en taxa på Nørrebro.

quote Jeg fortalte ham, at mange kvinder er utrygge ved at køre i taxa.

Louise Dorph Houvenaeghel

Taxa og kunde fandt aldrig hinanden, hvilket resulterede i en talebesked fra chaufføren med følgende ordlyd: 

'Hej din luder, du har bestilt en taxa, hvorfor kommer du ikke? Har du fundet anden taxa? Luder for helvede, du skulle aldrig ha' bestilt taxa, din luder'. 

Louise Dorph Houvenaeghel er mandag blevet ringet op af Peter Bjerregaard, der er administrerende direktør for TAXA 4x35. 

- Han ringede og sagde, at han var ked af det, og at de havde valgt at afskedige chaufføren. Han sagde også, at det var et enkeltstående tilfælde, siger Louise til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Han var meget lydhør, da jeg fortalte ham, at mange kvinder er utrygge ved at køre i taxa. At man lægger sit liv i chaufførernes hænder, når man sætter sig en i en taxa. 

quote Det handler om den gode service. Derfor er vi meget kede af denne sag.

Peter Bjerregaard, TAXA 4X35

Sag ærgrer taxaselskab

TAXA 4X35 har mandag udsendt en pressemeddelse om episoden. Her lyder det, at kunden altid er i centrum hos taxaselskabet. 

- Jeg er så brandærgerlig over denne sag. Når én chauffør vælger at agere uhensigtsmæssigt over for en kunde, så går det ud over resten af branchen og alle de andre chauffører, som hver dag yder en kæmpe indsats og forsøger at levere service i topklasse, siger Peter Bjerregaard i pressemeddelsen.

Han oplyser, at Louise Dorph Houvenaeghel vil blive refunderet for den tur, hun fredag kørte med en anden chauffør, og at TAXA 4X35 vil undersøge sagen til bunds. 

- Taxabranchen er meget mere end at køre en kunde fra A til B. Det handler om den gode service. Derfor er vi meget kede af denne sag. Det skal en kunde aldrig opleve, lyder det fra Peter Bjerregaard.

TAXA 4X35 har flere end 800 vogne tilknyttet selskabet, der råder over omkring 2000 chauffører. Taxiselskabet oplyser, at det tidligere i år har udvidet dets chaufførkurser, så de nu består af flere moduler, hvor service er i fokus. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik