Taxachauffør dømt for voldtægt på bagsædet

En 44-årig pakistansk taxachauffør er i dag blevet idømt fængsel og udvisning for at voldtage en kunde i september sidste år.

En taxatur udviklede sig sidste år til et mareridt for en 24-årig kvinde.

Den 28. september havde hun været i byen, da hun i beruset tilstand steg ind i en taxa på Amagertorv for at blive kørt til Frederikssundsvej.

Men i stedet for at køre kvinden hjem valgte taxachaufføren at køre til Klintevej i Brønshøj, hvor han voldtog hende på bagsædet af bilen.

Sagen mod taxachaufføren, der er en 44-årig pakistaner, har været ført ved retten i Frederiksberg, og her har man valgt at idømme chaufføren en fængselsstraf på tre år, og derefter udvisning af Danmark for bestandigt. Det skriver Ritzau.

Spærret inde på bagsædet

Ifølge anklageskriftet skete forbrydelsen mellem klokken 02.30 og 03.00 om natten den 28. september sidste år.

Forinden havde chaufføren låst dørene til bilen, så kvinden på bagsædet ikke havde nogen mulighed for at slippe væk.

Ifølge Ekstra Bladet forsøgte kvinden også at komme fri ved at vride sig og sparke fra sig. 

Efter voldtægten satte taxachaufføren kvinden af på Frederikssundsvej, hvorfra hun alarmerede politiet, som med hjælp fra videoovervågning senere kunne anholde chaufføren. 

- Efterfølgende bliver hun fundet af en tilfældigt forbipasserende, mens hun er ved at ringe til alarmcentralen. På opkaldet kan man høre, hvordan hun havde det på daværende tidspunkt. Det var ganske frygteligt, siger anklager Søren Harbo.

Ifølge Ritzau varede opkaldet til alarmcentralen næsten 10 minutter, hvor det ikke lykkedes den grædende og hyperventilerende kvinde at forklare, hvad der var sket. Det lykkedes først, da den forbipasserende fik telefonen i hånden, og kunne oplyse den korrekte adresse.

Chaufføren har hele sagen igennem nægtet sig skyldig i anklagen om voldtægt. Han erkender, at der har fundet samleje sted, men påstod, at kvinden selv indvilligede i det.

Taxachaufføren kom til Danmark i 2011 og har både kone og børn i landet. Han har nu 14 dage til at beslutte, om han vil anke dommen til en højere retsinstans.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik