Taget på fersk gerning: Smykketyv fra Sengeløse er anholdt

Videoen af smykkeglade indbrudstyve gik viralt på Facebook. Politiet er glade for de mange henvendelser, det har givet.

Den yngste af de to smykketyve fra Sengeløse er nu anholdt af Nordsjællands Politi. 

Han blev taget på fersk gerning, mens han igen var ved at bryde ind i et hus. 

Det skriver SN.dk.

Det er altså anden gang, at den kun 18-årige mand er uheldig i forbindelse med sine bræk. Den 22. september blev han nemlig fanget på et overvågningskamera i en dørspion i Sengeløse, mens han listede rundt ved huset. 

Videoen blev delt heftigt af TV 2 Lorrys læsere. 

Husejerne mistede deres vielsesringe samt andre smykker til en samlet værdi af cirka 15.000 kroner ved indbrudet, og selvom de er glade, gør de sig ingen forhåbninger om at få værdierne tilbage. 

- Tidligere i dag blev jeg ringet op af politiet, som kunne fortælle at den ene af de 2 gerningsmænd fra vores indbrud, er pågrebet. Det er tvivlsomt om de finder nogle af tyvekosterne, men så er der da lidt retfærdighed for pengene. Tak til alle som har delt og fulgt med i vores tvivlsomme 'oplevelse', skriver Peter E. Henriksen på Facebook tirsdag. 

Også ved Københavns Vestegns Politi, hvor man stadig leder efter den anden tyveknægt, er man tilfreds med de mange delinger på Facebook. 

- Vi har fået mange gode henvendelser, fordi billedet fra overvågningskameraet har været delt så mange gange, siger Jacob Ulrich Krogh til SN.dk. 

I vidoen nedenfor kan du se optagelserne, der blev delt knapt 16.000 gange af Lorrys læsere på Facebook. 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik