Strandvejen i Lyngby-Taarbæk og Taarbæk Strandvej skal repareres for sætningsskader. Foto: Lyngby-Taarbæk Forsyning

Taarbæk Strandvej skal repareres

Du har noget at glæde dig til, hvis du er træt af de bumpende køreture på Strandvejen og Taarbæk Strandvej. Reparationsarbejdet starter i dag.

En reparation af asfalten på Taarbæk Strandvej og Strandvejen i Lyngby-Taarbæk starter fra dags dato.

I 2015 blev der lagt regnvandsledninger i området, men kloakarbejdet forårsagede sætningsskader i asfalten. Det vil sige, at asfalten sætter sig og slår revner.

Taarbæk Strandvej og Strandvejen har desværre ikke været så gode at køre på, da asfalten nogle steder er sunket på grund af sætningsskader.

Lillian Nielsen, projektleder i Lyngby-Taarbæk Forsyning

- Taarbæk Strandvej og Strandvejen har desværre ikke været så gode at køre på, da asfalten nogle steder er sunket på grund af sætningsskader. Derfor bliver vejene nu repareret, fortæller Lillian Nielsen, der er projektleder i Lyngby-Taarbæk Forsyning, i en pressemeddelelse.

Lillian Nielsen tilføjer, at renoveringsarbejdet lægger ud lige ved rundkørslen på Taarbæk Strandvej og derefter fortsætter i en nordlig retning.

Læs også Lyngby-Taarbæks unge er drukmåse: Politikere bekymrede

Spærring, omlægning og gener

I anlægsperioden vil Taarbæk Strandvej være lukket for gennemkørsel, og Lyngby-Taarbæk Forsyning melder i den forbindelse ud, at det ikke kan udelukkes, at arbejdet vil medføre nogle gener for de omkringliggende husstande.

Når reparationsprojektet når til Strandvejen, vil det til gengæld stadigvæk være muligt at benytte sig af den, da et enkelt spor holdes ledigt.

Bus 388 vil blive omlagt i perioden, men hvis du er på cykel eller gåben, kan du sagtens snige dig igennem.

Reparationen forventes at være færdig i slutningen af juni 2017.

Læs også Lyngby Boldklub lever for lånte penge