Syv anholdt for grov vold med jernstang mod 16-årig

En 16-årig dreng blev udsat for et groft overfald nær Høje-Taastrup Station juledag sidste år. Ved hjælp af overvågniningsvideo har politiet nu anholdt syv unge drenge i sagen.

Den 25. december sidste år blev en 16-årig dreng udsat for grov vold i forbindelse med et overfald på Banestrøget i Høje-Taastrup om aftenen.

Her til morgen har Københavns Vestegns Politi anholdt syv unge, som de mistænker for at have begået volden, oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med overfaldet blev den 16-årige sparket og slået med blandt andet en jernstang.

Det lykkedes den 16-årige at komme væk under overfaldet, men han måtte efterfølgende behandles på skadestuen.

De mistænkte er blandt andet blevet identificeret på baggrund af overvågningsvideo.

Uoverensstemmelser omkring fodbold

Søren Uhre, vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, er godt tilfreds med, at det er lykkedes at anholde de mistænkte efter længere tids efterforskning.

- Det er tale om grov vold, når de i forening overfalder ham og bruger en jernstang, siger han til TV 2 Lorry.

Han forklarer, at offeret og geningsmændene ved, hvem hinanden er, og at motivet for overfaldet skyldes nogle tidligere uoverensstemmelser.

- Det handler om noget med noget fodbold, og så har de her gutter ment, at han (offeret, red.) skulle have en tur, siger Søren Uhre.

De unge anholdte er mellem 14 og 19 år. Blandt andet på grund af deres unge alder vil de ikke blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

De syv drenge er efter anholdelsen blevet løsladt igen, men de kan nu frem til et retsligt efterspil, når sagen kommer for retten.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik