Syg kvinde gået fra hjemmet: Politiet efterlyser 57-årig

Københavns Vestegns Politi eftersøger en kvinde, der er gået sit hjem i Glostrup. Kvinden er syg, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

En 57-årig kvinde er gået fra sit hjem i Glostrup natten til mandag. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Det er kvindens partner, der har kontaktet politiet, men ellers er det sparsomt med oplysninger i sagen.

- Det er en kvinde, der syg. Hun er gået fra sit hjem i løbet af natten. Da manden stod op, så var hun væk, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Lars Guldborg, til TV 2 Lorry.

Den 57-årige kvinde beskrives som spinkel, 168 centimeter høj og med lyst hår. Og ser man kvinden, må man meget gerne kontakte politiet.

Opdatering tirsdag 07.30: Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har afblæst eftersøgningen.

 

- Hvis man ser hende, skal man ringe til os. Vi er igang med en humanitær eftersøgning, siger vagtchefen.

Politiets eftersøgning indebærer lige nu hundepatruljer og øget patruljering omkring området ved Oxbjerg.

- Det vi gør lige nu, det er, at vi går rundt i området ved Oxbjerget. Hvis folk går rundt der, så beder vi dem gå på stierne, da vores hunde er igang med at eftersøge udenfor sti-systemerne, siger Lars Guldborg.

Kvinden er ifølge politiet ked af det på grund af sygdom, og derfor vil de gerne finde kvinden snarest. Desuden er hun dårligt gående. 

- Vi frygter, at hun måske er faldet og ligger et sted, fordi hun er dårligt gående. Indtil videre har vi sendt patruljer og hunde derud, og så starter vi med det. Vi håber, at vi finder hende snart, siger Lars Guldborg til TV 2 Lorry.

Ser du kvinden, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik