Svømmehal på dybt vand: Kommune kaster redningskrans

Frederiksberg Kommune overtager driften af Flintholm Svømmehal.

Frederiksberg Kommune fortsætter permanent med at stå for driften af Flintholm Svømmehal. I maj meddelte Gribskov Gruppen, som dengang stod bag driften af svømmehallen, Frederiksberg Kommune, at man ikke var i stand til at drive svømmehallen uden et økonomisk tab.

Dengang var det en ærgerlig formand for Gribskov Gruppen, Mogens Jørgensen, der måtte smide håndklædet i ringen efter at have stået for driften siden åbningen i 2017.

- Vi er naturligvis ærgerlige over, at det ikke kunne lykkes for os at etablere en økonomisk fornuftig drift af Flintholm Svømmehal. Men vi er glade for den svømmehal vi har bygget til Frederiksberg Kommune og den modtagelse den har fået af kommunens borgere, lød det fra ham i maj.

Glad borgmester

Frederiksberg Kommune overtog derfor roret, og den aftale er nu gjort permanent. Svømmehallen bliver lagt sammen med Frederiksberg Svømmehal, så de to bliver styret under samme organisation.

Den beslutning glæder borgmester Simon Aggesen fra Konservative.

- Jeg er glad for, at der nu er fundet en løsning, så vi kan holde Flintholm Svømmehal åben for alle de svømmeglade børn og voksne på Frederiksberg. Nu får vi mulighed for at tænke driften af de to svømmehaller sammen og få nogle synergieffekter ud af det. Det tror jeg bliver en fordel for både gæster og medarbejdere, siger han i en pressemeddelelse.

Også formand for Kultur- og Fritidsvalget Nikolaj Bøgh fra Konservative ser positivt på, at Flintholm Svømmehal lever videre.

- Det er positivt, at vi nu har truffet en overordnet beslutning om selv at drive Flintholm Svømmehal videre. Nu skal vi længere ned i detaljerne og finde de praktiske løsninger, så vi sikrer en bæredygtig drift og det bedst mulige tilbud fremover, siger han.

Den officielle overdragelse til Frederiksberg Kommune sker i juli 2020, hvor medarbejderne i Flintholm Svømmehal får kommunen som arbejdsgiver.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik